≫ 

"Dabogda ti Kija bila snajka, ja sam ponosna ljubavnica!" Nikad brutalnija svađa Lune i Miljane! (VIDEO)

- Imaš herpes na p*čki i afte na usnama! - rekla je Luna Miljani

  • 67
Luna i Miljana se svađaju, Printskrin: TV PInk

Rijaliti učesnice Luna Đogani i Miljana Kulić žestoko su se posvađale, a zadrugari u bili šokirani brutalnim uvredama i optužbama koje su Luna i Miljana razmenile.

Lezbo akcija pred milionima! Luna ščepala Minu za vrat, privukla je sebi, a onda su počele strasno da se ljube! (VIDEO)

Sukob između Kulićeve i Đoganijeve datira još od prethodne sezone, ali su nakratko po izlasku iz riajlitija zakopale ratne sekire, a sada su jedna drugoj uputile brutalne reči.

Luna i Miljana se svađju, Printskrin: TV PInk

- Sloba neće da te j*be, Marko neće da te j*be. Crkni, nikada me nećeš povrediti - rekla je blogerka.

- Ti si nebitna u ovom rijalitiju, živiš od stare slave. Nikada nećeš biti dama kao Kija i to te boli - odgovorila joj je Miljana.

- Dabogda ti Kija bila snajka - rekla je Luna i dodala:

- Ti si psihopata, ja se plašim da me jedno veče ne zakolješ koliko si bolesna. Volela bi da ti je Sloba napravio dete, ali te on ne bi takao. Ni jedan muškarac te ne bi pipnuo, niti će ni jedan... Meni se može,mogu oženjene, slobodne, svakog muškarca na svetu mogu da imam. Ja sam ponosna ljubavnica! - urlala je Đoganijeva.

Luna i Miljana se svađaju, Printskrin: TV PInk

Kulićeva je pomenula Luninu majku, zbog čega je blogerka nastavila da niže optužbe i uvrede na Miljanin račun.

- Ti nekome pričaš, ko zna šta su ti sve preneli. Bila si sa momcima koji često menjaju devojke. Kakva majka takva ćerka - rekla je Miljana

- Imaš herpes na p*čki i afte na usnama. Ko zna sa kime si se sve k*esala i dobila si polnu bolest. Imaš herpes tamo dole, to imaju samo prljave žene! - rekla je Đoganijeva u toku svađe.

Pogledajte brutalnu svađu Miljane i Lune pogledajte (od1:52) u videu ispod:

VIDEO: Luna i Mina u lezbo akciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    22. oktobar 2018 | 23:53

    Najpre da konstatujem,,,da retko idu koomentari koji se ticu Lune,,,pogotovo kada su negativni. A retko mogu biti pozitivni. Ovakve reci su strasne. POSEBNO,,ONA PONOSNA LJUBAVNICA, PA DALI JE OVA DEVOJKA NORMALNA,,,LJUBAVNICA JE PNOSNA STO JE IMALA SEX PRED OCIMA NJEGOVE ZENE...STRASNO,,PRESTRASNO,,SVAKOG DANA NEKE BLJUVOTINE,,ILI LJUBLJENJE SA KRUNICKOM,,ILI SA MINOM,,ILI RECE OVAKVE,,I JS GORE STVARI,,,PA TO JE ZA NE VEROVATI,,,DAKLE,,SVE GORE I GORE POKAZUJE SVOJE LICE.

  • Sandra

    23. oktobar 2018 | 00:19

    Luna je jedinstven slucaj ljubavnice: ponosno se ljubila i opstila pred ocima zupruge i kolega! To stvarno nema nigde, osim u nekim filmovima koji nisu za maloletne. E, sad, zamislite biti ponosan na to!

  • Realno

    22. oktobar 2018 | 23:10

    Tesko devojci koja sebe naziva 'ponosna ljubavnica"! U tim godinama, trebala bi se ponosnom, samostalnom devojkom, sa nekom fakkultetskom diplomom i karijerom ispred sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA