≫ 

Zadrugarima pušten snimak žestokog seksa Mine i Đeksona, ona otkrila koliko je trajao, a Radin komentar je pobedio! (VIDEO)

Mina nije skidala osmeh sa lica ni dok je gledala snimak, a ni nakon toga, kada je komentarisala ovu akciju

  • 11

Zadrugarima su prethodne noći puštani snimci, a i te kako su imali šta da vide kada im je pušten seks Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona, koji je u Zadrugu 2 ušao samo na jedan dan. 

Mina se sve vreme smejala dok je gledala žestoku akciju u hotelskom krevetu, a jedan od komentara na to dok je snimak išao, bio je: "To je trajalo sat i po vremena! Neće valjda sve da puste?".

Nakon odgledanog snimka, zadrugari su prokomentarisali ono što su videli, a baš niko od njih nije ostao ravnodušan.

Zadrugari gledaju snimak/ Printskrin: TV Pink

- Ovo nije ništa. Ja nisam bila u kondiciji. Ja bih samo pozdravila Nemanju... Hvala Velikom šefu što je dozvolila da ostane, izmamio mi je osmeh. Uvedite ga što pre da i dalje imam osmeh na licu, hvala - rekla je Mina koja je priznala da je uživala.

- Ovako se je*e, da znate! - rekao je Lepi Mića obraćajući se muškarcima.

- Meni je žao što dete nije moglo ceo dan da stoji, kičma je bolela. Izvalio te... Razvalio te! - prokomntarisala je Rada, čime je sve nasmejala.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

Vladimir posvetio patetični snimak Staniji, ona ga šutnula posle 15 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cak Noris

    26. oktobar 2018 | 14:22

    Nimfomajka

  • Nenad

    26. oktobar 2018 | 13:51

    Pa ti imaj zensko ..

  • 26. oktobar 2018 | 20:58

    Ovo njoj smesno kao to je simpaticna situacija. Ne Mina nije to nista smesno, aj sto ti roditelji gledaju njima je to super verovatno ali cela nacija gleda, gledaju tvoji ucitelji, nastavnici i profesori iz skole u koju si isla, jednog dana ce tvoje dete da gleda. Ali ne moze ljudi ona ne kapira neke stvari jer to je njoj normalno. A i nema tu niko normalan da joj da do znanja "Alo Mina ispadas olos pred narodom, postaces simbol lake devojke a imas samo 18 godina". Makar Miki bi mogao tako nesto da joj kaze ali boli i njega uvo nije ni on ocigledno mnogo bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA