Opet će ti okrenuti leđa! Zerina održala predavanje Luni zbog pomirenja sa Minom, njene reči joj se uopšte nisu svidele! (VIDEO)

Luna je konstantno prekidala Zerinu, posle čega se ona iznervirala i očitala joj žestoku lekciju

  • 20

Nakon što je nastao haos kada su izabrani ovonedeljni potrčci, došla su na temu i prošlonedeljna dešavanja u Zadruzi i opet je krenulo burno.

Jedna od glavnih tema bila je Minina i Lunina svađa, a Mina je kada je ustala tvrdila kako joj je iskreno stalo do Lune i da je smatra prijateljicom jer je ona u prethodnoj sezoni, deset meseci, uvek bila tu za nju.

Luna je nakon toga ustala i izjavila kako nikome više ništa ne veruje osim bratu Adamu, jer su je svi izdali u prošloj sezoni Zadruge.

Zatim je Zerina ustala da prokomentariše situaciju, a Luni se njeno mišljenje ni najmanje nije dopalo.

Zerina drži predavanje Luni/ Printskrin: TV Pink

- Ti se ponašaš nezahvalno prema ljudima! Mina nije loša, ali ona će ti opet okrenuti leđa! Ona je jednostavno takva! - vikala je Zerina.

- A šta? Ja ne smem da se pomirim ni sa kim? - bila je besna Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Ja ovu devojku znam tri dana, ti Minu znaš deset meseci! - rekla je Zerina misleći prvo na Jelenu Krunić koja ju je nedavno nazvala "kravom muzarom".

- Druži se sa svima, samo sa mnom nemoj! - rekla je Zerina Luni i time završila svoje izlaganje.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bnm

    30. oktobar 2018 | 11:55

    Jasno kao dan da nju niko ne voli,samo jos cute.Do kraja Zadruge sedece ona sama opet u nekom cosku kao u Z1.Ne zna ona prvo sebi biti prijatelj a kamoli drugome.Nije naucena ikakvoj vrednosti,postovanju,ljubavi,normama,tako je (ne)vaspitana.

  • Mms

    30. oktobar 2018 | 13:06

    U životu nije teško biti realan, da bi svojim očima video i svojim mozgom zaključio neke stvari. Da li je iko video ovu devojku u obe Zadruge da je jedan normalan ručak skuvala sebi, a kamoli svojim prijateljima? Na osnovu kojih kvaliteta ona misli da je Bogom dana i da se ceo svet vrti oko nje? Razumem da produkcija i novinari možda žele da je zaštite zbog njenog psihičkog stanja, ali to nije lepo ni ugodno gledaocima gledati, pogotovo kad dobije one svoje histerične napade. Dzaba, i ako joj se namesti pobeda, to neće promeniti mišljenje naroda i opet će morati da se s tim suoči po izlasku iz Zadruge. Krivim samo njene roditelje zašto su je pustili i zašto nisu pomogli svom detetu da se leci.Steta, mlada je, život je pred njom.

  • oo

    30. oktobar 2018 | 09:01

    Hmm, znala sam od pocetka i uvek govorila da 98% ukucana nije iskreno po pitanju Lune Djo. Glumili su da su dobri sa njom zbog njenih glasaca, kako bi se odrzali u Zadruzi dok malo ne puste korenje. U sustini je ne podnose, tj. preziru, sto zbog njene reputacije iz Z1, sto zbog njenog bahatog ponasanja i umisljenosti. Pogotovo jer su svesni da je produkcija favorizuje i stiti. Polako padaju maske i patosiraju je jedan po jedan. Nije joj trebalo da se iz cista mira zameri Zerini koja je uvek bila fer prema njoj, jer ako je ova uzme na zub, bice nervnih slomova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA