≫ 

Nezapamćeni haos! Pobesnela Nadežda gađala Lunu tanjirom iz sve snage, razbijala stvari, Adamu pozlilo, u kući suze, vriska i panika! (VIDEO)

Prvo su se sukobili Nadežda i Adam, a onda se umešala Luna, stiglo je obezbeđenje...

  • 67

Nakon što su se Nadežda Biljić i Adam Đogani verbalno sukobili na vratima Bele kuće, umešala se i Luna i nastao je neviđeni haos!

Adam je pobesneo na Nadeždu zbog njene izjave, a ticala se pokojnog glumca Milorada Mandića Mande koji je preminuo 2016. godine.

- Alo, bre! Nemoj da mi stavljaš reč koju nisam rekao! Ja sam u njegovoj klasi bio do njegove smrti i on je bio moj profesor! Nisam bio na njegovoj predstavi! Bio sam u "Akademiji 28" kad je on umro, probali smo neku predstavu! Ništa ne razumeš! Bravo, retarde jedan! - urlao je Adam.

A zatim je Nadežda skinula jaknu i krenula da se bije sa njim, međutim, obezbeđenje ih je razdvojilo.

Nadeždu i Adama razdvaja obezbeđenje/ Printskrin: TV Pink

Dojurila je Luna, zapretila Nadeždi pitanjem: "Na koga se ti zalećeš?! Ovima koji te vređaju u kući tako da pričaš, a ne meni i mom bratu, jesi čula, glupačo jedna?!", a njih dvoje su se i dalje prepucavali.

Nadežda je počela da ruši stvari, da prevrće klupe...i zahtevala od zadrugara da kažu ko je to vređa u kući.

- Nećeš na mog Adama da širiš mu*a! Sramota da te bude da skačeš i da ga udaraš! Ne zanima me što ti ne razumeš srpski! Na Adama nećeš da širiš svoja mu*a! To kod Mikija tamo radi! - rekla joj je Luna, posle čega je Nadežda još više pobesnela.

- Hoćeš da me gađaš* Čime? Tanjirom? - provocirala je Luna.

- Hoću! Da vidiš koliko sam bolesna! - rekla je Nadežda i onda zgrabila tanjir i gađala je, a zadrugari su joj šokirano govorili kako "nije normalna".

Zadrugari skočili da pomognu Adamu/ Printskrin: TV Pink

Adam nije mogao da se kontroliše, a zadrugari su ga sprečavali da ne nsrne na Nadeždu. Luna je počela da vrišti i da plače.

- E, sad ćete da vidite koliko sam bolesna! - rekla je Nadežda i izašla napolje, a Adamu je pozlilo.

Luna vrišti dok zadrugari Adamu donose vodu/ Printskrin: TV Pink

- Neee! Ne! - vikala je Luna u suzama, pa dodala: "Je*aću vam mater svima!".

Pogledajte haos koji je izbio: 

Glavnu ulogu o Zadruzi Specijal imala je Nadežda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnome Dosta

    31. oktobar 2018 | 00:03

    Ne moraš biti ničiji fan da bi imao loše mišljenje o Luni. Narod ne voli Lunu i to s velikim razlogom. Ona je oličenje svega lošeg. Ako je sad u ovom rijalitiju favorit, to je samo što ostali učesnici nemaju nikakvo glasačko telo. S druge strane, Lunini glasači ne glasaju za nju zato što je vole, jer ko bi voleo takvu osobu realno, već glasaju za nju samo da bi terali inat narodu koji je ne voli. Pametnome dosta.

  • Lado

    31. oktobar 2018 | 00:37

    Sta ocekivati od Lune, nepismene, neobrazovane...

  • ucesnik

    31. oktobar 2018 | 01:02

    Luna histerise po obicaju,totalno ne interesantna. Jos uve nije izasla iz zadruge 1.Svaka zurka se zavrsava sa njenim vristanjem , plakanjem i dosadno je gledati.Zasto je toliko forsiraju ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA