Volela bih da se nikad nisam tetovirala! Kija priznala koju tetovažu je skinula, pa progovorila i o urađenim usnama!

Kristina Kockar ima nekoliko tetovaža na svom telu, ali danas se kaje što se "išarala"

  • 83

Pobednica Zadruge 1, Kristina Kija Kockar, rado je pokazivala svoje tetovaže u rijalitiju i govorila o njima, međutim, sada je priznala da se pokajala što ih je uradila.

Kija je gostovala u emisiji "Magazin In", gde je jedno od pitanja Sanje Marinković koje je postavila gošćama bilo ono žensko - šta biste volele da nikada niste uradile na svom telu?

- Ja bih volela da se nisam tetovirala. Hvala Bogu, pozadi su pa ih ne gledam, pa zaboravim da ih imam... Imala sam i na ruci (na zglobu), pa sam skinula zbog posla, kad sam radila kao stjuardesa. Volela bih da se nisam tetovirala, jer ne znam kako će to izgledati u starosti. Treba dostojanstveno stariti - priznala je Kija.

Neke od Kijinih tetovaža/ Foto: Nikola Tomić

Osim toga, Kristina je progovorila i o estetskoj hirurgiji, a dugo se polemisalo o njenim usnama.

- Ja sam stavila malo usta pre dve godine, ali to je već izašlo... I prirodno imam punija usta - objasnila je Kija, koja se poslednjih mesec dana nosi sa zdravstvenim problemima. Više o tome pročitajte OVDE.

Kristina Kija Kockar u emisiji "Magazin In"/ Printskrin: TV Pink

Inače, tetovaže koje Kija ima su stihovi posvećeni njenom bivšem dečku, slovo "N" posvećeno njenoj mami Nadici, ruža koju ima ispod grudi... O kakvim se stihovima radi i koji bivši dečko je u pitanju pročitajte OVDE.

VIDEO: Kija proglašena za gej ikonu 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    3. novembar 2018 | 21:14

    Tetoviraju se samo proste i neobrazovane zene iz nizih slojeva kao sto je Kristina. Sigurno necete videti doktorku, pijanistkinju ili profesroku francuskog da se nasarala, nego Kristinu Kockar konobaricu, Jelenu Krunic, igracicu (koja nije ni prosla pored fakulteta za koje tvrdi da je zavrsila) i njima slicne.

  • Če

    3. novembar 2018 | 21:24

    Prvi put mi se desilo da ne mogu da se odlučim,šta da gledam Magazin in(Kiju) ili Noleta.Našao sam rešenje:malo Kiju malo Noleta.Sreća pa se meč Nole Federer odužio pa sam uživao gledajući Kiju.Ona je breee genije,ona je ikona,ona je Nole 2.

  • Ljubics

    3. novembar 2018 | 20:41

    Baš lepa emisija. Kija je lepa i privlačna i plus pametna i sposobna. Narodu je počela zbog toga da smeta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA