≫ 

Lagala sam Lunu, produkciju i mamu! Miljana šokirala zadrugare svojim priznanjima, bez blama otkrila sve detalje! (VIDEO)

Zadrugari su dobili zadatak da priznaju svoje laži, a Miljanina priznanja su najburnije propraćena

  • 12

Miljana Kulić mnoge je šokirala svojim priznanjem šta je sve slagala, a to je bio današnji zadatak za sve zadrugare.

- Slagala sam Lunu da mi se sviđa Mirko Gavrić, da bih proverila da li bi ona to podržala. Htela sam da proverim da li se ona zaista promenila ili glumi... Zato što je Mirko oženjen, baš iz tog razloga sam njega izabrala njega, i ona je to podržala i rekla "lako ćemo za njegovu ženu, jeste on vezan, ali odljubiće se on" i slično. I podržala je to, tako da sam na osnovu toga videla da li glumi narodu i priča da se promenila. Rekla je da će napolju da nas spoji - rekla je Miljana.

- To je najgora laž koju sam slagala - rekla je Miljana, pa priznala da joj se sviđao Aleksa.

Printskrin: TV Pink

- Odljubila sam se, jer ima devojku. Ne zanimaju me momci koji imaju devojku, bila sam zaljubljena jedno 15 dana - rekla je Miljana.

- Produkciju redovno lažem da sam bolesna, da imam upalu pluća, da mi nije dobro, da imam vrtoglavice, zbog zatvorenog prostora... Mamu isto lažem, da bi tražila da reaguju, svaki drugi-treći dan - priznala je Miljana, a mnogi su posle ovoga ostali u čudu.

Pogledajte snimak Miljaninog priznanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    4. novembar 2018 | 23:32

    Produkcija treba da je kazni za sve lazi oko bolesti. Luna se nije ni trudila da je demantuje jer je shvatila da je beznadezan slucaj odnosno patoloski lazov. Miljana toliko laze da ni ona vise nezna sta je istina. Zeljna paznje i kadra. Ja mislim da niko normalan iz straha nesme da bude sa njom. Proganja i izmislja.

  • Sasa

    4. novembar 2018 | 22:19

    Zadruga 2 totalni promasaj...pocev od voditelja(svi osim amidzica katastrofa),ucesnika(davno ispricane price),favorizovanja jedne nemoralne osobe...itd.itd...zna se ko ispada,svi znaju sta se dogadja napolju...proka je za gocu bio institucija...sve u svemu lose...cak veoma lose

  • C odeljenje

    4. novembar 2018 | 21:34

    Mixi laže za medalju, prevrtljiva osoba jako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA