≫ 

Pesnicom u glavu iz sve snage! Skandal u Zadruzi, Nemanja diskvalifikovan nakon što je nasilnički nasrnuo na Brendona! (VIDEO)

Veliki šef bio je neumoljiv i izrekao je nastrožu kaznu bivšem fudbaleru

  • 39
Nemanja udara Brendona u glavu, Printskrin: TV Pink

Nemanja Tošić diskvalifikovan je iz Zadruge nakon što je nasrnuo na Branislava Radonjića Brendona i udario ga pesnicom u glavu dok je ovaj ležao u krevetu!

- Dragi zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja Nemnja bude diskvalifikovan - pročitao je pismo Velikog šefa ovonedeljni vođa Bora Santana.

Napadnuti Brendon se zahvalio Velikom šefu na ovoj odluci.

- Hvala produkciji što je reagovala brzo i pošteno - rekao je Brendon.

Pogledajte incident:

Trenutak diskvalifikacije Nemanje Tošića:

VIDEO: Sloba prvi posetio Kiju nakon operacije dojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZS

    7. novembar 2018 | 12:46

    Hvala Bogu da je Veliki Sef bar JEDNOM od pocetka rijalitija odreagovao pravedno kada se nesto tice ljudi koji su u blizem odnosu sa Lunom. Svi njeni "podanici" su inace zasticeni kao beli medvedi, ma sta uradili. Nemanja je bas bio agresivan, jedan primitivac. Po meni, bilo je samo pitanje dana kada ce nekoga napasti i biti diskvalifikovan.

  • Jeca

    7. novembar 2018 | 14:12

    Vratite Nemanju

  • Ci ca

    7. novembar 2018 | 15:03

    Boze koliko ste prosti i puni mrznje. I gde treba i gde netreba trpaze Lunu. Na silu bi da joj prsojeze i szo jeste i sto nije. Krivo vam je sto se ponasa bolje od vecine devojaka. Ako sedo i cuti nevalja ako igra nevalja ako pogleda i poljubi nekog nevalja. Ocito da vas je Luna iznenadila ponasanjem. Samo vi vrebajte. Imate u zadruzi mnogo inrigantnih devojaka npr. Matora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA