≫ 

Skandal u studiju! Blondi ispadale grudi dok se svađala sa Marijaninim ocem, iznela najstrašnije optužbe! (VIDEO)

- Ona se spanjđa sa oženjenim čovekom, pa mu traži novac da ne bi pokazala poruke njegovoj ženi - rekla je Blondi za Marijanu

  • 16

Gosti u studiju Zadruge bili su članovi porodica zadrugara. Ove večeri sa voditeljem razgovarali su Gagi Đogani, Suzana Perović Blondi i Jovana Jovanov, drugarica Zerine Hećo.

Suzana je iznela šokantne podatke o Marijani Zonjić koja je u sukobu sa njenim sinom Savom.

- Marijani neću dati ni delić popularnosti. Ja nikada neću nešto otkriti ako nemam podatke. Ta devojka je tužena zbog toga što je izmislila. Mi svi znamo ko je Savo, on je veoma dobro dete, a ko jedna Marijana, jedno dno, koja je meni dužna 300 evra koje je uzela kao garderobu. Predstavlja se kao pevačica, pa je gazda pošalje u inostranstvo gde zaradi 6.000 evra, kako ih zaradi? Umešala je Sava, sada i Cobeta, sada drži Adama samo da bi nervirala Lunu. Ona je najveće dno. Ona je mene umešala samo da bi pravila dramu - rekla je Suzana i dodala:

Marijana Zonjić, Foto: Marko Jovanović

- Ona se spanjđa sa oženjenim čovekom, pa mu traži novac da ne bi pokazala poruke njegovoj ženi.

Nakon ovoga u emisiju se telefonskim pozivom uključio i Marijanin otac, a onda je nastala žestoka rasprava između njih.

Blondi je na sebi imala haljinu koja je jedva prekrivala njene obline, a kada je prilikom svađe sa Marijaninim ocem krenula da maša rukama grudi su joj nekoliko puta ispale.

Suzana Perović Blondi, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nismo isprovocirani, psi laju, karavani prolaze. Mi znamo ko je Marijana, ona je naš ponos u kući. Gagi to zna, ali neće da prizna - rekao je Marijanin otac.

- Ponoviš jednu laž sto puta, ona postaje istina. Neću time da se zamaram. U Zadruzi su se svi okrenuli protiv Marijane, ona će sve to da prebrodi. Neću uopšte da komentarišem Suzanine navode - odgovorio je on na optužbe koje je na Marijanin račun iznela Savova majka.

- Ja imam poruke i to ćete dobiti na sudu, vaša gospođica svi znamo ko je u Crnoj Gori. Mene otac ne bi slao da pevam u Švajcarskoj. Džabe je pereš, svi znamo ko je Marijana. Ti si nju maltretirao, imam dokaze. Ti ne živiš sa ženom. Ajde spavaj tamo, zato ti se svi smeju, niko neće iz komšiluka da priča sa tobom zbog onog koga si poslao u rijaliti - rekla je Suzana.

Zonjićkin otac je zatim komentarisao Marijanine ljubavne izbore u rijalitiju i to što je povezuju sa oženjenim pevačem Slobodanom Batjarevićem Cobetom.

- Ona ne otima tuđe muževe poput drugih zadrugarki, to joj je nametnuto kao ovo sa Cobetom. Ima dosta slobodnih momaka, ako joj se neko dopadne ja nemam ništa protiv. Adam je kulturan momak, ali mislim da on njen tip - otkrio je Marijanin otac.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimcima ispod teksta:

VIDEO: Bane i Toma se umalo pobili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA