≫ 

Nadeždi pogoršano psihičko stanje: Pevačica na specijalnom lečenju, ne može bez lekova i ne sme nigde da izlazi!

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju - kaže pevačica

  • 10
Nadežda kaže da se mnogo loše oseća, Foto: Marko Jovanović

Nadežda Biljić u noći 1. na 2. novembar napustila je Zadrugu 2, a zbog bega i iz Zadruge 1 pevačica je dužna da televiziji Pink isplati 100.000 evra.

Međutim, po svemu sudeći po Nadeždu je dobro što je izašla iz rijalitija u kojem je imala velike psihičke probleme, koji su se nastavili i po napuštanju Zadruge.

- Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u "Zadruzi" nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro - kaže Nadežda i dodaje:

- Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim.

Pevačica se nada da će problem sa Pinkom rešiti vansudskim putem, Foto: Marko Jovanović

Biljićeva kaže da je niko iz produkcije nije zvao po izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem rešiti mirnim putem.

- Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih - zaključuje Biljićeva.

VIDEO: Nadežda i Sloba se više ne druže, a ona za njegov brak sa Kijom kaže da je farsa

 

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    10. novembar 2018 | 10:28

    Nisi trebala da ulazis u Zadrugu u takvom stanju.....bila si vec jednom i znala si kako je.......bice sve ok.....zelim ti sve najbolje!!!!!!!

  • Neko

    10. novembar 2018 | 11:30

    Ako je već ušla pod terapijom ne razumem zašto su joj smanjili dozu?svakom se desi da posrne u životu i to trba da nam bude za nauk....ona ništa loše nije uradila sem što je naudila sebi.Nadežda ne posustaj več glavu gore visoko...

  • Ceca

    10. novembar 2018 | 10:01

    Steta za ovu devojku sto je u ovom stanju a ima ANDJEOSKI glas. Da je srece sa takvim vokalom mogla bi da napravi ozbiljnu karijeru. Mogao bi neko od producenata da joj pomogne na obostrano zadovoljstvo. Nadezdi zelim sve najbolje i da se izvuce iz problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA