Nadežda ispričala šta joj je Luna uradila dok kamere nisu snimale, pa otkrila da će je tužiti zbog toga!

- Te fore iz Zadruge 1 da je ona žrtva, a svi drugi agresivci može da priča mami i tati - kaže Nadežda

  • 15

Pevačica Nadežda Biljić koja je pobegla iz Zadruge novodno će tužiti Lunu Đogani zbog navodnog fizičkog nasilja iako to niko nije video pred kamerama.

Nadežda tvrdi da ju je Lune prilikom svađe stegla za ruku i napravila joj podliv, a snimak te situacije će tražiti kao dokazni materijal.

- Luna me je stegla za ruku prilikom svađe, imala sam unutrašnji podliv, to niko nije video jer se pojavio posle dva dana - kaže Nadežda i dodaje da Luna samo glumi žrtvu:

Luna, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- To što je Luna skočila preko obezbeđenja da mi se ku*či i da viče na mene, naravno da ću da joj uzvratim. Ja razumem zašto ona brani brata i ja bih skakala za mog da ga neko napada. Ali da se ona družila sa mojim bratom kao ja sa njenim i gledala ga kao člana porodice, oboje bih uhvatila za ruku i odvela ih u pab i naterala ih da pričaju dok ne reše probleme. Te fore iz Zadruge 1 da je ona žrtva, a svi drugi agresivci može da priča mami i tati.

- Konsultovala sam se sa sudijom da vidim šta zakon kaže i podneću tužbu protiv svih koji su me vređali, psovali i koji su mi pretili, pa i protiv Lune. Postoje lepo snimci na Jutjubu, imam dokaze - kaže Nadežda.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. novembar 2018 | 01:38

    Luna kruna. Mozete samo da joj zavidite i dalje.

  • Sonja

    10. novembar 2018 | 23:25

    Luna je dete sa ulice a I kod kuce nije bill nista bolje.Svadjali su se I tukli stalno.Luna je agresivna I nije nikakva zrtva.

  • Ika

    10. novembar 2018 | 23:42

    Bravo Nadezda!Ovog puta budi dosledna i drzi se svoje reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA