≫ 

Rasulo u Zadruzi! Aleksandra bacala stolice, pala na pod, počela da se trese, Ivana Vrbaški i rođeni otac joj se smejali! (VIDEO)

- Prokletnici! Nikad neće biti srećni, ne možete sreću graditi na mojoj muci! Ološi, sve biste prodali za kadar! Je l' ovo rijaliti? Je l' ja sijam?! Klošari! - vikala je Aleksandra

  • 22

Aleksandra Subotić van sebe je zbog veridbe njenog oca Karađorđa sa Ivanom Vrbaški!

Nakon što ju je Ivana isprovocirala rečima da može da izađe napolje ako joj se ne sviđa ono što vidi, Ivana i Mina nasmejale su joj se u lice kada im je prišla.

- Hajde da nazdravimo, Aleksandra! - provocirala ju je Mina, nakon čega je Aleksandra dohvatila nekoliko stolica i počela da ih baca, a potom je i pala na pod!

- Kako može da mi govori takve stvari, ne mogu da verujem, ko je ona da mi tako kaže?! Isto su mi i tamo radili! Pustite me svi - plakala je Aleksandra i tresla se..

Aleksandra Subotić nije mogla da se smiri, Printskrin: TV Pink

- Prokletnici! Nikad neće biti srećni, ne možete sreću graditi na mojoj muci! Ološi, sve biste prodali za kadar! Je l' ovo rijaliti? Je l' ja sijam?! Klošari! - vikala je Aleksandra u suzama, dok su se Ivana, Mina i Karađorđe smejali.

Dok je Aleksandra imala nervni slom pored vrata, Ivana, Mina i Karađorđe ispred nje su se smejali, Printskrin: TV Pink

- Dolazi mi ženturača, gleda me u gacu i smeje mi se i maše mi! Ja bih podržala da je nešto normalno, ovo nije normalno. Svaki put kad nešto pokušam da napravim moji mi pokvare - plakala je Aleksandra, a tešili su je i držali David i Lazar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Melina

    11. novembar 2018 | 20:43

    Evo gledam i ne mogu da vjerujem da ovo nije iscenirano, a ako kojim slucajem i nije onda treba ovoj Aleksandri dobru lekciju ocitat Covjek kakav je da je slobodan je i ima pravo na svoj zivot, a jel ona slucajno pitala njega ili majku kad je sa 16 god pravila I rodila dijete zna se cije Koja ljusprda boze sacuvaj

  • CC

    11. novembar 2018 | 19:55

    Klasicno hidterisanje neiživljenog "derišteta" kad nije po njenom

  • Duša

    11. novembar 2018 | 20:39

    Ova Aleksandra nije normalna pa i njen otac ima pravo na privatni zivot a ne samo njena mater.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA