Majka Mine Vrbaški: Ana Korać je živela sa mojom ćerkom, ne znam zašto se sada pere!

"Ti si ušla u rijaliti da se igraš ili da živiš život?" Ivana Vrbaški izribala ćerku Minu, jednu stvar joj je posebno zamerila (VIDEO)

"Ona je bila prijateljica moje bivše devojke, tako smo se upoznali..." Karađorđe otkrio sve detalje iz veze sa Ljubom! (VIDEO)

Majka Mine Vrbaški zapretila tužbom nakon žestokog sukoba njene ćerke i Maje u Zadruzi

"Nije ona donosila nikakav novac kući, ja sam joj davala novac!": Ivana Vrbaški tvrdi da Mina pokušava da se opere nakon javnog priznanja da se bavila prostitucijom

Mina nakon iznošenja šokantnih detalja o prostituisanju dobila razgovor sa mamom, evo šta je potresena Ivana Vrbaški poručila ćerki posle svega! (VIDEO)

Nakon što je Mina priznala da se bavila prostitucijom i tako pomagala porodici, oglasila se njena majka: Svaka joj čast što je priznala!

Minina majka "proključala" od besa nakon što je Aleksandra udarila njenu ćerku u Zadruzi, pa progovorila o tužbi!

"Izvini što moram ovo da ti kažem": Ivana Vrbaški ušla u Zadrugu, a onda je javno raskinula veridbu sa Karađorđem (VIDEO)

"Ne mogu da kažem da mi je žao, budala je što to radi": Ivana Vrbaški progovorila o Mininom nervnom slomu, pa otkrila šta misli o Ervinu

Ivana Vrbaški se uključila uživo u program i ostavila Karađorđa?! Ja se kukavički povlačim iz cele te priče! (VIDEO)

"Boli me kada sam videla kakva je on osoba": Mina se razočarala u Karađorđa, pa pred Ervinom pričala o dečku njene mame Ivane (VIDEO)

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima