≫ 

Ja nikada ne otimam tuđe drugove ni muževe! Luna i Dragana se opasno posvađale zbog Marka, pljuštale uvrede i prozivke, on se hvatao za glavu! (VIDEO)

- Muž ti očigledno ne pridaje dovoljno pažnje. Imaš i muža i švalera i verovatno još jednog dečka - rekla je u svađi Luna Dragani

  • 44

Luna Đogani i Dragana Mitar su se za stolom zakačile zbog Marka Miljkovića, pa su pale i teške reči između njih dve.

Luna je pred svima prozvala Draganu i rekla joj da nema razloga da brine zbog njenog odnosa sa Markom, jer su oni samo prijatelji. Dragana se pobunila, pa ustala i rekla šta ima.

- Ja nikada ne otimam tuđe drugove, ni tuđe muževe - prokomentarisala je Dragana.

- Aha, to je sad prozivka na moj račun? Ne znam da li se sećaš da si ti meni u garderoberu rekla da si čekala da se tvoj muž razvede, da si mu bila ljubavnica... - nastavila je Luna.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Meni ne smeta vaš odnos! Nemam problem, zaista. Nema potrebe da se neko bori oko udate žene. Nisam ja ti, ne pravim greške ovde, na javnoj sceni. Polako, mlada si, naučićeš... - odbrusila joj je Dragana.

- Volim te poštene i moralne što meni pridikuju - rekla je Luna.

- Isperi se do kraja, do juna imaš vremena. Hvala, ne treba mi kadar preko tebe - odgovorila joj je Dragana, a svađa se i dalje nastavila.

Dragana Mitar/ Printskrin: TV Pink

- Očigledno imaš problema u svom braku. Muž ti očigledno ne pridaje dovoljno pažnje. Imaš i muža i švalera i verovatno još jednog dečka - rekla je Luna i nazvala je namazanom i isfoliranom tvrdeći da je sve što ona kaže istina.

- Ali Marko te neće ovde je*ati, nego će te je*ati verovatno kad izađe napolje, jer on to ne radi, on je gospodin! - rekla joj je još Đoganijeva.

Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

Marko se za to vreme prvo smeškao, ali kasnije se hvatao za glavu...

Svađu pogledajte na snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    13. novembar 2018 | 23:06

    Luna opet nicim izazvana napada nekog. Ova Dragana joj nista nije rekla, nista nazao ucinila, barem ne direktno. To je cista ljubomora i posesivnost sa Lunine strane. Krivo joj sto Marko nije naivan i glup kao Namanja da bi se sprdala sa njim i sto Marko poklanja paznju Dragani. Marko je jedan drugi kalibar i u momentu sasece u korenu ono sto mu se ne dopada. A ocigledno je da ga neki Lunini potezi nerviraju, ali jos uvek igra njenu igru. Sa druge strane mi je cudno da Luna daje sebi za pravo da kritikuje nekoga zbog prevare! Pa za Draganu je sve sto je receno jos uvek rekla - kazala i svako veruje u ono sto zeli, dok se za Lunu zna da je ljubavnica stoleca, sve vidjeno, sve zabelezeno!.

  • Istina

    13. novembar 2018 | 21:07

    Luna ju je ovde spustila samo tako. Ako osudjujes nekog zbog neceg prvo proveri da li imas kredibiltet za to.

  • Miljan

    13. novembar 2018 | 23:00

    Nema Luna kome sta da kaze jer je pokazala sta ume. Pokusala je u Novom Sadu da otme coveka ozenjenog od zene kao i Slobu. Neuspesno. A Dragana je slicna.Razlika je stto to Luna radi pred ocima zena, i u tome uziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA