Aleksandra se jadala Luni, pa otkrila da će izaći iz Zadruge, ako se David ne promeni! Đoganijeva se setila Slobe! (VIDEO)

- Tako sam ja i sa Slobom, uvek sam mu davala šanse - rekla je Luna

  • 31

Aleksandra Subotić i Luna Đogani izdvojile su se od ostalih zadrugara, pa su ćaskale u sobi za izolaciju. Aleksandra se jadala Luni i pričala joj o problemima u njenoj vezi sa Davidom.

Subotićeva je istakla da David mora da se promeni kako bi oni nastavili normalno da funkcionišu, jer će ona u suprotnom napustiti Zadrugu.

- On dupetom neće da se pomeri. Vidim da je drugi čovek. Kad su sigurni da je devojka tu onda ih ne zanima ništa. Ne mogu da verujem. Ako on nastavi ovakvo ponašanje, ili ću izaći ili on mora da se promeni kako zna i ume. Ovo mi smeta, mnogo. Ja nemam problem sa devojkama ovde, već sa njim - priznala je Aleksandra.

Davidd Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Tako sam ja i sa Slobom, uvek sam mu davala šanse. Uvek kad se pomirimo ostali kukaju kako ja uvek popustim - prisetila se Luna prve sezone Zadruge.

- Ja ovde ispadam jadnica. Gledam druge i gledam kako funkcionišu. Dođe i poljubi me kada sam nervozna, samo me tada ljubi i onda ode od mene. Iziritira me odjednom - rekla je Aleksandra.

Njihov razgovor je krenuo drugim tokom kada je Luna spomenula Teodoru Džehverović koja se sinoć nije sa njom pozdravila. Potez pevačice je povredio blogerku, pa je i Aleksandri rekla da se zbog toga loše oseća celog dana.

Pogledajte kako je sve to izgledalo na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    15. novembar 2018 | 09:32

    Luna jedva ceka da izadje aleksandra...

  • oo

    15. novembar 2018 | 16:16

    Aleksandra i Luna: Karakter - nula, reputacija - nula, ponasanje - nula, izgled - nula. I kako one sada misle da imaju ozbiljnu vezu? Ko je lud da ovo trpi na duze staze? Zivi bili pa videli, ni jedna ni druga nikada nece imati ozbiljnu, dugotrajnu vezu, brak da ne pominjem.

  • psihijatar

    15. novembar 2018 | 12:09

    Ako smo realni, jako je posesivna, šta više i posesivno ljubomorna Ali svako gleda različito, zar ne? Realnost je relativna stvar, a istina nešto sasvim drugo Pa i da flertuje, pa šta???? Ako je TA ljubav prava, ne može je ništa posrnuti, čim je posrne i poklekne, onda i nije prava, prosto je, psihologija je egzaktna nauka.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA