Zadruga Specijal: Luna postaje pevačica, otkrivamo aferu lažnih suza Baneta Čolaka! (VIDEO)

Zadrugari prevazilase sva očekivanja

  • 9

Nova epizoda "Zadruge Specijala" bavi se najaktuelnijom temom koja je obeležila predhodnu nedelju u Imaginarijumu Željka Mitrovića "lažne" suze Baneta Čolaka. Osim toga otkrivamo sa kojim zadrugarom, a da nije Sloba Radanović, će Luna Đogani snimiti duet nakon Zadruge, kao i detalje simuliranja oralnog seksa Suzane Perović Blondi sa Markom Petruševićem!

Ovonedeljnu epizodu pogledajte u videu na početku teksta!

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zamoljavamo vas budite pravi glas javnosti

    17. novembar 2018 | 23:11

    Dragi novinari evo upravo pocinje emisija,nemojte nas makar vi izneveriti,nemojte biti pristrasni,postavite prava pitanja za nasilnicu ljuljetu,znamo da vam oni gore dikriraju da sebe ne kompromituju,ali ipak na bilo koji nacin,dajte do znanja ,sta ljudi misle,a ro nije ono sta nam produkcija lazira,da je nasilnica ono sto nije,raskrinkajte to pranje,u ime svim gledalaca i citalaca,koji vas postuju i smatraju vas list objektivnim.Hvala

  • Deff

    17. novembar 2018 | 21:34

    Ova emisija o Zadruzi je cist promasaj... kao neki amateri....hoce da budu duhoviti na silu..

  • Mihajlo

    18. novembar 2018 | 00:22

    Novinari nece pitati Lunu zasto spominje i place za Slobom, a ovamo sanja nasilnika Nemanju. Nece da je pitaju PO CEMU JE ONA ZVEZDA.JER TAKO JE SEBE NAZVALA ZASTO SE DRUZI SA ALEK I DAVIDOM. A ZNAMO SVE I ZNAMO ZASTO SE DRUZI SA ALEKSANDROM. AJDE DA VIDIMO DA LI SMEJU PITATI PRIVILEGOVANU..I mi i Zadrugari ZNAJU DA JE ONA JEDNO VELIKO NISTA ALI NOVINARI OD NJE PRAVE ONO STO NIJE. ZADRUGA SE NECCE GLEDATI UKOLIKO NASTAVITE TAKO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA