≫ 

Zorica Marković pobesnela na Mikija, pa iznela detalj iz njegovog ljubavnog života koji niko nije znao! (VIDEO)

- Ja bih mogla da ga provociram da me rokne i da odmah izađe napolje, ali nisam takav čovek - rekla je između ostalog pevačica

  • 4
Zorica Markovic, Miki Djuricic

Printskrin: TV Pink

Ponašanje Mikija Đuričića iznerviralo je Zoricu Marković, pa se napolju požalila zadrugarima oko toga.

- Majmunčina, gladan i nervozan, pa ne sme niko ništa da ga pita. Iz svakog rijalitija, koga god je mlatnuo, svi su mu oprostili. E, pa ja mu neću oprostiti... Neleto si na mene... Naleteo si na rudu, e, pa, videćeš! - bila je besna Zorica i nastavila je sa komentarisanjem.

- Ja moram da se branim. Koga god je drmnuo onom međedskom rukom, taj se ne digne. Ja bih mogla da ga provociram da me rokne i da odmah izađe napolje, ali nisam takav čovek. Opet sam čovek i ne primećujem ga - rekla je pevačica i nazvala Mikija "konjinom od 300 kila", ali i raznim drugim imenima.

Miki spava dok ga Zorica "ogovara"/ Printskrin: TV Pink

- "Ubiću te na spavanju"... Ubij oca svog, pi*ka ti materina, a ne mene - govorila je Zorica pa se dotakla i Mikijevih fanova.

- Važni mi Mikijevci.. Pu*ite mi ku*ac svi! I ta što mu šalje garderobu... i kad izađe ide negde kod nje, u inostranstvo. To mi je on rekao - otkrila je Zorica.

Šta je još Zorica rekla pogledajte u nastavku teksta:

Žestoki sukob Zorice Marković sa Kulićkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    16. novembar 2018 | 16:41

    ova da prica o necijem ljubavnom zivotu, a kakav je bio njen

  • Jeca

    16. novembar 2018 | 17:40

    E Zoko , Zoko,, mnogo si nisko pala,, drugom radit zlo ,,a dobrom se nadat,, Lazar te je pokopo,, za sva vremena,, a i tvoj drug Mica😂

  • Bosna,Srbija =Love forever !!!

    16. novembar 2018 | 23:44

    Najgora osoba je ova Zorica !! Ko fol samo sam ga pitala lepok a on me napao, a nesjeca se da je bacala sve po stolu dok joj je Miki lijepo pokusavao da objasni na lijep nacin a ona nastaviill a da mafija ali to neprolazi kod Kralja Mikija. To Miki kralju poderi tu zlobnu Zoricu jer samo zakuhava !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA