≫ 

"Nisi je dobro prebio, trebalo je još!" Aleksandra iznela šokantne detalje o Karađorđu i vezi sa dečkom koji ju je tukao (FOTO) (VIDEO)

Ja sam imala jednog momka pre, koji je imao probleme sa čudnim stvarima - ispričala je između ostalog Aleksandra

  • 7

Učesnici Zadruge Aleksandra Subotić i David Dragojević pričali su sa Mikijem Đuričićem o Aleksandrinom životu i njenim bliskim ljudima van rijalitija.

Aleksandra je otkrila da od straha ne sme da se vrati u Kaluđericu zbog Aleksandra Čabarkape, a šokirala je kada je rekla da je podršku imala samo od strica Srbljuba Subotića, dok joj se otac Karađorđe navodno nije javljao na telefon.

- Jedini ko je stao na njenu stranu bio je Srba. Vozio je i sve što je trebalo. Ne boji se! Karađorđe se tada nije javljao na telefon -rekao je David.

- Ne bih se ja vratila tamo, da sad raskinem sa Davidom. Ja imam strah od toga - objasnila je Aleksandra.

Aleksandra Subotić/ Printskrin: TV Pink

Subotićeva je zatim otkrila neke detalje odonosa sa ocem koji nije biot u za nju kada joj je bio najpotrebniji, a šok otkriće potreslo je mnoge zadrugare.

- Ja sam imala jednog momka pre, koji je imao probleme sa čudnim stvarima. Ja kad sam dobila batine od svog prvog dečka, kad smo se mi pobili i ja nagrbusila ni kiva ni dužna, Karađorđe je njemu rekao: "Ona je mnogo bezobrazna, mislim da ti nju nisi dobro prebio, da si trebao još" - zaključila je Aleksandra.

Kako je izgledao ceo ovaj razgovor pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Subotići znaju koji zadrugari su najveći neprijatelji Aleksandre i Davida:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    18. novembar 2018 | 08:14

    Otac je ustvari presudio da Aleksandra ide u izolaciju a ne Toma .Dali mozete da zamislite ,sta bi se desilo da Miljanu majka nominuje za izlazak iz Zadruge.

  • Deda Mile

    17. novembar 2018 | 18:32

    Na kraju ce i moju Rajku da okrivi!!!

  • DARKO 100%

    17. novembar 2018 | 16:39

    Koja je ovo epizoda po redu,jel su su se stekli svi uslovi da se film snimi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA