≫ 

Lunu pitali da li je pregurala susret sa Slobom, Miljana je zbog odgovora nikad žešće napala, Đoganijeva briznula u plač! (VIDEO)

- Uspešno sam pregurala, ponosna sam na sebe. Dok je on bio tu, ja sam za sebe bila car! - rekla je Luna, a onda je Miljana ustala

  • 31

Pitanja gledalaca predvođena voditeljem Milanom Miloševićem počela su direktnim pitanjem za Lunu Đogani, koja se sinoć posle dužeg vremena srela sa Slobom Radanovićem na žurki, a nakon toga doživela nervni slom.

- Da li si, posle svega, pregurala ono od sinoć? - bilo je pitanje za Lunu.

- Da. Uspešno sam pregurala, ponosna sam na sebe. Dok je on bio tu, ja sam za sebe bila car! Dala sam sve od sebe da se ne vidi da mi je teško, čak sam tražila pesmu i napravila atmosferu na početku. Bila je neprijatna atmosfera u kasinu - rekla je Luna, a nakon toga je Miljana ustala i održala joj lekciju.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Da li ti je jasno da dečka ne zanimaš? Dečko neće da bude s tobom! Ja sam ga molila da ti priđe... Dokle ćeš više da ponižavaš sebe? Moram da budem drska i bezobrazna, jer dečka ne zanimaš! Znam šta je meni rekao, ne mogu više to da slušam! - bila je surova Miljana.

Luna i Miljana/ Printskrin: TV Pink

- Prišla sam mu, pitala ga kako je, rekao je odlično, da je srećan, da nema devojku, da nije sa Kijom... Rekoh "hajde, onda priđi Luni, šta misliš kako se ona sada oseća"... Molila sam ga, on je rekao "ne, ne, ni slučajno"... Opet sam mu prišla, pitala sam ga "zašto se onda ne pomiriš sa Kijom", rekao je - ne zanima ga to. Kad ćeš više da se dozoveš sebi? Mora neko da bude ovakav prema tebi, za tvoje dobro! - nastavljala je Miljana, a Luna je potom briznula u plač, ustala sa stola i otišla u sobu.

Printskrin: TV Pink

Adam je krenuo za njom, ali ona je želela da bude sama sa Zerinom.

- Zašto niko ne razume ništa? Zašto svi žele da vide kako sam tužna, kako trunem ovde? - plakala je Luna.

VIDEO: Luna Đogani u potpunom nervnom rastrojstvu doziva Slobodana Radanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    22. novembar 2018 | 01:04

    Suve suze 😂

  • Leaaa

    22. novembar 2018 | 10:03

    Luna je smor.Devojka nema nikakvih kvaliteta da pokaze za ostanak u rijalitiju.Koristi Slobu da uzme novac.Pa Miljkovic je pijan rekao da su imali odnos napolju.Folirantkinja najobicnija.

  • Mora da se potrudi

    22. novembar 2018 | 01:28

    Jos malo dramaturgije Lunciiii, malo je to za plasman u finale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA