Nije meni bilo lako da je gledam... Anabela u programu uživo zaplakala zbog Lune (VIDEO)

- Postavljam pitanje, kako jedna majka treba da se ponaša i postavi kada joj je dete u ovakvoj situaciji - pitala je Anabela

  • 53

Anabela Atijas priznala je da joj nije lako zbog toga što Luna prolazi, a u jednom trenutku se rasplakala zbog svoje ćerke. Pevačica je rekla da svojoj naslednici daje veliku podršku.

- Ja sam odlučila da budem u senci ove godine. Očigledno da joj nisam dobro donela time što sam radila ono što drugi roditelji su imali pravo da rade... Ja sam neko ko bezrezervno poklanja sebe... Postavljam pitanje, kako jedna majka treba da se ponaša i postavi kada joj je dete u ovakvoj situaciji... Šta su očekivali od majke? To je moje dete. Obećala sam da neću više da dolazim, ali osećam da izbacuje iz sebe taj otrov, tu bol koja je prejaka. Užasno smo vezane. Jednostavno, želim da preuzmem deo boli na sebe... Nije meni bilo lako da je gledam... - rekla je Anabela.

Šta je sve Anabela rekla, pogledajte detaljno na sledećem snimku:

VIDEO: Luna ronila suze na metar od Slobe:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    23. novembar 2018 | 00:26

    Strašno kako mama i ćerka manipulišu i privlače publiku.

  • Nina

    23. novembar 2018 | 00:51

    Šta je ovo?!Zar ova gospođa nije ista ona koja je svakim pojavljivanjem tokom trajanja Zadruge 1 provocirala,ponizavala,aplaudirala,pricala kako bi nju sramota bilo da se tako ponižava...Da li je zaista,veceras ovako svedena,mirna,prepuna emocija,zaboravila šta je govorila o Kristini.Ženi koja se,po njoj,javno osramotila dolaskom u Zadrugu,jer,njena veličina bi bila da se povukla i cutala.Srecom,postoje ljudi koji vode evidenciju gafova gospođe Atijas,koja je isto tako trudnoj zeni zavela muza,samo sto je njoj uspelo.Avaj,Lunči nije iskusna koliko i majka joj.Laz i prevara.To je servirala veceras,i verujem da je mnogo onih koji su i to poverovali.Teske su majčine suze.I jesu.Ali ne zaboravimo da je to ona ista majka koja je svoje dete,kada je mogla da je spase,samo jos dalje gurnula prema provaliji.Sedi sa suzama u ocima,majka koja je svoju ćerku koja svakodnevno uzima sedativie,pustila da se javno leči pred milionima.Zasto?Ako je verovati ćerci,zbog novca.Samo zbog novca sam ušla,gladni smo bili,niko nije hteo da nas zaposli...Alal ti vera majko.Teske su tvoje suze.

  • Sandra

    23. novembar 2018 | 00:44

    Nije razumela tudje dete, nego se cinicki smejala Kijinim suzama:'Dajte joj vratite muza na silu!"Sebicna zena, vrlo sebicna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA