Nakon Anabelinih izjava o njemu i Luni, Sloba se oglasio i jednom rečenicom žestoko odgovorio na sve što je ispričala! (FOTO)

Posle Anabelinog gostovanja na Pinku, Radanović je imao samo jednu rečenicu za uputiti

  • 36

Anabela Atijas, Printskrin: TV Pink

Anabela Atijas se nakon skoro 3 meseca sinoć, u četvrtak 22. novembra, pojavila na televiziji, iako je pokušavala da ostane dosledna i da održi reč da se u drugoj sezoni Zadruge neće pojavljivati niti oglašavati u medijima.

U nekoliko navrata Anabela se rasplakala u programu uživo, a neke od stvari koje je rekla jesu da je Luna žrtvovana, te da ne zna zbog čega ali da se nada da je vredelo; zatim, da je od Slobe očekivala da bude vitez prilikom ulaska u Zadrugu 2 na žurku na kojoj je pevao, te da nije istina da je Luna sklona samoubistvu.

- Ja sam mislila da će onaj Sloba, kojeg smo svi zavoleli, da se pojavi kao pravi džentlmen i zaštitnik i vitez kakvog smo mi zaista kao zadrugara zavoleli, nevezano za tu njihovu vezu... Na kraju krajeva, ono što je uradio svojoj ženi sa Lunom, zašto se ne bi moglo ponoviti, i uraditi to isto Luni, kao i njoj. Ja mu na kraju ništa ne zameram. Zaista, čovek ima pravo, punoletan je, ima skoro 30 godina... - rekla je Anabela.

Slobodan Radanović ne želi ni da razmišlja o mirenju sa Lunom Đogani, Foto: ATA Images

Nakon svega, Sloba se oglasio putem Instagrama, uputivši javno samo jedno pitanje koje je, očigledno, bilo namenjeno upravo Anabeli.

- Da li lažeš sebe? - pitao je Sloba.

Pogledajte i uznemirujući snimak Lune Đogani nakon Slobinog odlaska sa žurke u Zadruzi, u utorak 20. novembra:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA