Ovako Kija uživo peva Luninu omiljenu pesmu! (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 44

Evo kako pesma "Samo se noćas pojavi" zvuči kada je Kija peva

Svi koji prate Zadrugu znaju da je pesma "Samo se noćas pojavi" jedna od onih koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija, a poznato je i da je napravila potpuni haos kada su u pitanju Luna Đogani i Slobodan Radanović i žurka koja se dogodila u utorak uveče.

Ovo je inače Lunina omiljena pesma, a na žurki je tražila da je ne peva Sloba, već Aleksa. Međutim, tu je i još jedno izvođenje koje će uneti novi nemir, a u pitanju je Kristina Kija Kockar, koja je snimak sa tonske probe na kojoj izvodi ovu numeru objavila na Instagramu.

Kako Lunina omiljena pesma zvuči u Kijinoj interpretaciji, pogledajte u videu na početku teksta. 

Kija u studiju/ Printskrin Instagram/kija_kockar__official

Da li ovo znači da će Kija ovu pesmu uvrstiti u svoj redovni repertoar na nastupima, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Kija je prethodne noći takođe na Instagramu objavila komentar u kojem Lunu naziva "ološem", a o čemu se radi pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    24. novembar 2018 | 13:37

    Leontina , Goca, Milan , neznaju sta ih je snaslo,, vise to nisu pinkove zvezdice,, steta sto Kockareva otera Sergeja i Jelenu , a ovaj skakavac ne moze vise da se gleda😉

  • Ssssdgg

    24. novembar 2018 | 12:44

    Ovo je strava i uzas. Ona nezna ni da recituje,a u njenom izvodjenju se ne prepiznaje pesma. Ovom pesmom ZLO provocira Lunu. Nema veze. Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se lome,to ne zaboravi Kristina. Pa nece ni tebe zaobici.

  • Blam

    24. novembar 2018 | 13:20

    Gledam je u ziriju, kao siroče! Toliko ocigledno da joj mesto nije tamo. Jaka je samo kada su Luna ili Sloba u pitanju, a kada je neko profesionalno, verbalno i moralno iznad, jadnica kao sakupljac lopti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA