≫ 

Luna pobesnela zbog Tominog komentara, a onda mu uputila brutalne uvrede i zapretila! (VIDEO)

- On je raspali ološ, sve radi zbog kadra. On kao mene voli, ma ne mogu da verujem da tako daje komentare! - uralala je Luna

  • 14

Luna Đogani je bila jedna od zadrugarki koje su odmah pritrčale u pomoć Jeleni Krunić koja je doživela nervni slom jer danas slavi, a nije kod kuće sa svojom majkom.

Dok je Luna tešila Jelenu koja je plakala, Toma Panić uputio je kritiku bogerki da ne treba da grli Jelenu i da se folira, jer su do juče jedna drugoj upućivale razne uvrede za stolom.

Nakon ovoga Đoganijeva se razbesnela, a onda iznela gomilu uvreda na Tomin račun, dok ju je brat Adam Đogani smirivao.

Toma Panić, Printskrin: TV Pink

- Go*no jedno, klošaru jedan, zato te niko i ne voli! Kakve to veze ima što smo se pljuvale, da je najveći neprijatelj... Klošaru, ne uzimaj me u usta da ti ja ne dođem! - vikala je Luna na Tomu, pa nastavila:

- On meni da priča da sam se svađala sa njom, devojka ima nervni slom, ljudski je da dođem i pomognem. Da mi je najveći neprijatelj, sram te bilo. On je raspali ološ, sve radi zbog kadra. On kao mene voli, ma ne mogu da verujem da tako daje komentare!

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

Luna udarila Tomi šamarčinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zos

    24. novembar 2018 | 21:34

    I ovu tetoviranu i Lunu pod hitno na lecenje..

  • Marija

    24. novembar 2018 | 20:28

    Luno tebe niko ne voli

  • Ivan

    24. novembar 2018 | 18:39

    Od kada je ona Krunicki prijateljica. Od kadda se Krunicka okrenula protiv Kije. Bila na sagrani njenog oca da bi trazila pare. I eto cuda. Okrenula se. A sad krizira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA