Sloba progovorio o aferi sa Anom Korać, priznao u kakvim je odnosima sa njom i da li se posle svega čuo sa Kijom!

Osim toga, Radanović je prokomentarisao i Luninu izjavu da će posle Zadruge postati pevačica

  • 28
Sloba Radanović, Kija Kockar, Ana Korać Pritnskrin: TV Pink, Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Žurka u Zadruzi na kojoj je pevao Slobodan Radanović već danima je jedna od glavnih tema kako u Beloj kući tako i u javnosti.

Pevač je nakon što je izjavio da između njega i njegove bivše ljubavnice Lune Đogani ne postoji apsolutno nikakav dogovor, odgovorio na još neka pitanja koja zanimaju javnost, ali i izneo svoju verziju priče na to što mu je Luna zamerila na ponašanju prema njoj, jer ju je "iskulirao".

- Sebi stvarno ništa ne bih zamerio. Pogledao sam te neke svoje snimke sa žurke. Poneo sam se profesionalno i adekvatno toj prilici u kojoj sam se našao. Video sam kako je ona rekla da sam pošao da je zagrlim, prišla je sa nadmenim stavom, pružila mi je ruku i ja sam uzvratio. Samo sam hteo da se niko loše ne oseća, ali ja sam bio siguran u ono što radim - objasnio je Sloba.

Slobodan Radanović/ Printskrin: TV Pink

S obzirom da će već u ponedeljak uveče premijerno objaviti svoju novu pesmu "Kocka" za koju je uradio i spot, Sloba je otkrio da li je njegova bivša supruga sa kojom je u kontaktu imala priliku da je čuje.

- Kija je čula demo verziju pesme. Ne mogu reći da je posvećena, ali i da nije, reč je o situaciji koja se meni dogodila. Sami procenite - završio je u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Kija Kockar i Sloba Radanović/ Foto: ATA Images

Osim navedenog, prokomentarisao je i ono o čemu se danima spekuliše, a to je njegova afera sa Anom Korać, koju je Kija otpratila sa Instagrama navodno iz tog razloga.

- Odnos Ane Korać i mene je uvek bio drugarski, ništa više od toga. To što se desilo između Kristine i nje nema veze sa mnom. Kristina mi je pet godina bila sve, u korektnim smo odnosima i ja sam njoj na raspolaganju - rekao je, a na Luninu izjavu da će kada izađe iz Zadruge postati pevačica, Radanović je podržao tu ideju.

- Ima muzičke korene, možda treba time da se bavi u životu. Ja podržavam - završio je.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

Kako je Kija prokomentarisala Slobinu aferu sa Anom, pogledajte OVDE

VIDEO: Sloba je ovako pričao pre ulaska u Zadrugu 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA