"Samo je mene mogao da je*e bez lekova!" Nadežda otkrila da se sa Mikijem viđala i posle Zadruge, pa iznela detalje koji će ga razbesneti!

Biljićeva je pod terapijom, živi na račun roditelja, ali veruje da će se sve dobro završiti

  • 4
Nadežda kaže da je Miki samo sa njom mogao da ima seks bez pomagala u vidu tableta, Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Pink, Dailymotion

Nadežda Biljić oporavlja se od učešća u Zadruzi, a kako smo ranije pisali pevačica je na specijalnom lečenju i strogo joj je zabranjeno nerviranje i komuniciranje sa velikim brojem ljudi.

Biljićeva je na pitanje koja je njena dijagnoza priznala o čemu je reč, kaže da pije lekove, te da ceo tim lekara brine o njenom psihičkom stanju.

- Duboka depresija. Imam svog psihijatra i neuropsihijatra i čitav tim koji radi sa mnom i mojom porodicom. Imala sam volju i želju, ali nisam mogla da izdržim taj pritisak. Ušla je Jelena Krunić, koja je počela da mafija, i Miki, koji je svesno ušao da napravi kurvu od mene. Jadno je što on probleme iz spoljnog sveta pokušava da reši pred milionskim auditorijumom - kaže Nadežda i dodaje:

- Kulturno sam izašla na kapiju, obezbeđenje me je otpratilo do rampe i otišla sam do obližnje pumpe, odakle sam pozvala najboljeg druga koji je ubrzo došao po mene. Ali zbog svega što se unutra dešavalo, osećam se veoma loše. I dalje imam psihičkih problema, još sam pod jakom terapijom.

Mki je u Zadruzi 2 Nadeždu pravio ljubomornom sa Rebekom, Printeskrin: TV Pink

Nadežda priznaje da joj je najveći problem u životu napravio alkohol, tvrdi da više ne pije, i kaže da je njen bivši dečko Miki Đuričić ubio svaku emociju koju je osećala prema njemu.

- Slobodan je čovek, može da radi šta želi. I ja se muvam s jednim dečkom. To je moja simpatija, nije poznat i zasad neću da otkrivam identitet, ali je vredan i neću da pravim cirkus od toga. Reći ću vam nešto ekskluzivno. Miki i ja smo jako dugo bili zajedno posle rijalitija. Ja jesam prespavala kod našeg zajedničkog prijatelja Pere, koga poznajem pre njega. I namerno smo prosuli priču da sam bila s Perom da bismo videli Mikijevu reakciju. On je postupcima ubio svaki vid emocije - kaže pevačica.

- Čula sam za njega da uzima sredstva za potenciju. On je seksualno nemoćan! Izgleda da sam ja jedina devojka s kojom nije koristio suplemente - dodaje Nadežda.

Prvi seks Nadežde i Mikija u "Zadruzi 1", u programu uživo, Printskrin: Youtube

Na to što se priča da je laka žena kaže da to sigurno nisu reči onih koji su bolji od nje.

- Boli me uvo šta je ispalo. Celog života idem srcem, a psi laju, karavani prolaze. Nikada nisam imala problem s moćnim muškarcima i ženama, uvek s isfrustriranim i iskompleksiranim koji su nezadovoljni. To sigurno neće reći neko ko je bolji od mene. Uvek će biti onih koji će da kažu da sam laka. To je ta klasa, da bi sakrila svoje đubre u dvorištu, gleda u moje. Nemam čega da se stidim, ponosno koračam napred. Nisam iskompleksirana budala koja misli da je uhvatila boga za onu stvar zato što sam četiri puta bila na televiziji - kaže Nadežda koja sada živi na račun majke i oca.

VIDEO: Peđa D'Boj odlazi u zaborav! Miki pokazao "budalu" Zadrugarima

VIDEO: Nadežda prodaje gaćice u kojima je imala seks sa Mikijem

(Telegraf.rs/Rijaliti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevka

    26. novembar 2018 | 15:11

    Zao mi je ove devojke. Bila je dobra pevacica, ali sad kad je alkohol ucinio svoje, moze samo da zali za svojom karijerom koja je bila pred njom. Steta! 🍀

  • Gaga

    26. novembar 2018 | 16:50

    Sta nesigurnost i losa ljubav uradi od coveka. Bila je bas perspektivna i mnogo lepo pevala. Sad sve to ode u cabar. Bas steta, mogla je lepu karijericu da ima, da zivi svoj zivot i uziva.

  • Ivan

    26. novembar 2018 | 15:57

    Ova devojka je prsla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA