≫ 

"Jedna fuk*etina mene da pod*ebava?!" Luna pričala sa Zolom, Miljana pobesnela, najstrašnije se posvađala sa njim, pa plakala kao kiša! (VIDEO)

- Ona je meni prva prišla i kaže mi: "Tvoj dečko meni prilazi i kaže da mu se sviđaš!" Prilazi mi, pod*ebava me i smeje mi se - žalila se Miljana Zoli

  • 6

Lazar Čolić Zola prišao je Luni Đogani tokom žurke organizovane u utorak veče, a sa ciljem da joj kaže da mu se Miljana Kulić dopada i da mu je žao što nema dobar odnos sa Đoganijevom.

Međutim, Miljani se njihov razgovor nimalo nije svideo, pa je prišla Luni i to joj je i stavila do znanja.

- Hvala ti što pričaš loše informacije o meni! - rekla je Miljana Luni.

- Tvoj dečko mi je prišao da priča kako ne treba da se svađamo, ako si se nešto istripovala, gadno si se prevarila. Ja sam njemu rekla da se skloni od mene baš zato što sam znala da ćeš ti da se istripuješ - počela je Luna i rekla Miljani da je ne dira.

Luna i Zola u razgovoru, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja tebe napadam? - smejala se Kulićeva.

Zerina je pokušala da smiri strasti, ali besupešno, pošto je Đoganijeva odmah otišla da nađe Zolu na kog je počela da url, a potom je došla i Miljana i situacija se izmakla kontroli!

- Ona je meni prva prišla i kaže mi: "Tvoj dečko meni prilazi i kaže da mu se sviđaš!" Prilazi mi, pod*ebava me i smeje mi se - žalila se Miljana Zoli.

- Ona je tebi prva prišla? Pa šta ako sam to rekao, a nisam to rekao - dodao je Zola.

Miljana Kulić i Zola u razgovoru, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana je nakon toga razgovarala sa Zolom koji joj je rekao da će tek da joj vrati za to što je ona njemu upropastila noć bez razloga.

- Našao si crkvu gde ćeš da se moliš. Jedna fuk*etina mene da pod*ebava... Sa onima koji ne mogu očima da me gledaju, ti si sa njima dobar. Nikada me nisi odbranio.... Šta će meni momak koji nikada ne ume da me odbrani, nego me naziva bolesnom. Šta će mi?! - vikala je Miljana na Zolu.

- Reci mi samo jedan razlog kojim sam ja zaslužio da ti sumnjaš u mene?! Pokvarila si mi noć, a ja ću tebi tek da pokvarim! - rekao je, nakon čega je ustao i ušao u sobu, a Miljana je otišla u radionicu gde je plakala.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA