Ne postoji nijedan lek, pilula koja može da izleči bol! Anabela progovorila o Luninom psihičkom stanju i finansijskoj krizi!

- Moje dete je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofobiju, agorafobiju... - kaže Anabela

Anabela Atijas nedavno je ušla u Zadrugu kako bi na kratko videla ćerku Lunu Đogani i pružila joj podršku.

Anabela je rešila da otkrije od kojih bolesti se Luna lečila, ali i kako reaguje na prozivke koje Kija Kockar upućuje njenoj ćerki.

- Ne boli me kada je Kija naziva ološem. Želim joj svu sreću. Znate kako kažu, cilj ne bira sredstvo. Bitno je ko kaže, a ne šta kaže. To što Kija priča za Lunu ne govori o Luni, već samo o Kockarevoj - kaže Anabela i otkriva koje su to psihičke bolesti na Luni ostavile trag.

Kija Kockar, Foto: Telegraf

- Luna je preživela pakao u poslednjih godinu dana. Ne postoji nijedan lek, nijedna pilula koja može da izleči bol posle ljubavi. Moje dete je lečilo nesanicu, noćne more, klaustrofobiju, agorafobiju... Za nju se Zadruga nikada nije završila, od ljudi na ulici, do pretnji i svega. Mi smo to lečili i to je sad okej jer se ponovnim ulaskom u rijaliti suočila sa svojim najvećim demonom - priča pevačica i demantuje ćerkinu priču da porodica ima velike finansijske probleme.

- Luna je zbog griže savesti izgovorila da želi da nam pomogne materijalno. Nema potrebe za tim, moj suprug radi, a ja nastupam - kaže pevačica, kojoj je susret sa ćerkom dao potrebnu snagu.

Anabela i Luna, Printskrin: TV Pink

- Drago mi je da sam dobila priliku da vidim Lunu. Mnogo smo vezane, a to može da razume samo neko ko ima takav odnos sa svojim detetom. Tri meseca mi je nedostajala i kada sam je zagrlila i pomirisala, dobila sam snagu da nastavim da se borim. Dugo sam na estradi, ali sam uvek gledala da prema drugima budem čovek i vodila sam se onom čuvenom: "Kad se penješ stepenicama uspeha, uvek pozdravi one koje sretneš, jer ih možeš opet videti kad budeš silazio." Nikada ne znate ko će vam i kada zatrebati i novopečene zvezde ne treba da zatvaraju zadnjicom vrata - zaključuje Anabela.

UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Luna Đogani u potpunom nervnom rastrojstvu doziva Slobodana Radanovića:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljana

    30. novembar 2018 | 16:45

    Šta reći za ženu koja na tuđe suze aplaudira, cinično govori molim vas vratite na silu čoveka ženi, kao žena apeluje na malo dostojanstva? Šta reći ženi koja je omalovažavala patnju za vezom od pet godina krunisanu brakom i govoreći da je to samo bezvredan papir, a sad je ogromna patnja za rijaliti vezom koja je trajala svega 7 meseci, a završena pre 6 meseci? Nije li to dvolično i licemerno, gde je sad dostojansvo?

  • mirkov

    30. novembar 2018 | 10:11

    Nazalost ova zena samo patetise i izigrava zrtvu, potpuna zamena teza kao i uvek i vecito prebacivanje krivice sa sebe na druge. Ona prica o posledicama a uzrok ne spominje jer su upravo njena cerka i ona jos i vise uzrok svega sto sada imaju. Trebalo je da to prekine u startu kao majka i odrasla osoba a ne da fantazira o fatalnoj ljubavi snima pesme vredja njegovu zenu uzima stanove i ugovara svadbu. Sve je fatalna greska Anabele Bukve. Koliko je ona vredjala Kristinu i njene roditelje ova je jos i blaga sa tim "olos". Anabela je licno zakuvala corbu svojoj cerki i neka ne trazi krivca u drugome. Luna je htela sex i dobila ga je a to sto je njena mama htela se izmaklo.Dok obe ne priznate gresku i izvinite se Kristini za sve pogane reci i dela bice vam obema tako pojesce vas savest i karma.

  • Miljan

    30. novembar 2018 | 17:51

    Nekada je bolje nemati ovakve roditelje. Ostaviti dete sa 14 god.tuci se i drogirati. I evo rezultat. Vidljiv. Sa druge strane imamo jednog roditelja koji je vaspitavao i podrzavao svoje dete. Ono je bilo Vukovac i prvak Srbije u plesu. Zavrsila fakultet i evo svestrane Kije. Eto razlike. Hvala i molim konacno komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA