≫ 

"Ništa loše nije uradio što je priznao da je zaljubljen u mene!" Luna se pokajala zbog svog ponašanja prema Tomi, pa spomenula i Davida! (VIDEO)

Đoganijeva je do skoro bila u jako lošim odnosima sa Tomom, ali se situacija od nedavno promenila

  • 24

Zadrugari su prošle noći igrali "Igru istine" u okviru koje su jedni drugima postavljali pitanja vezana za aktuelna dešavanja u Zadruzi.

Mina je pitala Lunu zbog čega se pomirila sa Tomom Panićem i šta je to uticalo da se njihov odnos popravi.

- Malo sam spustila loptu. Ništa loše nije uradio što je priznao da je zaljubljen u mene. Niti me je uvredio, niti me je povredio, niti mi je bilo šta loše uradio. Ja sam se ponašala prema njemu kao da mi je neprijatelj. On je pokazao samo svoje emocije. Ja sam postala takva prema muškaricama - pričala je Luna.

Toma Panić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Davida Dragojevića i Lunu su zadrugari češto pominjali u kontekstu budućih ljubavnika, a Luna je otkrila šta oseća prema Tomi i Davidu.

- On je meni priznao da je ljubomoran na Davida, ali nema nikakve potrebe za tim jer smo David i ja samo prijatelji. Takođe, ništa neće biti ni sa Tomom - otkrila je Luna.

Kako je sve to izgledalo pogledaqjte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha

    1. decembar 2018 | 12:44

    Pa taj nije gledao Zadrugu 1. , uopšte, inace bi znao sa kim ima losla.

  • Aha Odgovor

    1. decembar 2018 | 14:04

    Pa mi stariji gledaoci smo gledali Zarugu jedan.I šta smo zaključili. Lunu debelo izigrali i namagarčili bralni par Boba i Kija (sve u dogovoru)Pobedili i sad uživaju.

  • Lara Odgovor

    1. decembar 2018 | 19:10

    Mi se ne slažemo sa tvojom replikom.Luna je izvuklja deblji kraj u celoj prići, a sve zarad gledanosti i pobede glumice Kije. Luna je prosto "žrtvovana" što reče pre neko veče Anabela.Gledajući Z1 Luna je htela da se izvuće iz te priče ali je Boba lažnom zaljubljenošću uvek vraćao sve dok Kiju nije doveo do pobede, a sebe do popularnosti.Narod je teško prevariti. To nije uspelo nikom pa ni Bobi ni Kiji.Grupa penzionera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA