Palo pomirenje: Aleksandra i David nakon svađe imali seks pod tušem!

Aleksandra i David su rešili da pod tušem obnove svoje strasti

  • 6

Aleksandra Subotić i David Dragojević u Zadrugu su ušli kao skladan ljubavni par, međutim tokom boravka u rijalitiju njihov odnos se znatno promenio, pa smo često mogli da vidimo njihove žučne rasprave.

Aleksandra je nekoliko puta izjavila da ne pamti kada su poslednju put ona i David imali seksualne odnose, kao i da joj je to neophodno.

Kako je i sinoć njihov odnos bio hladan, njih dvoje su odlučili da ga malo zagreju toplom vodom pod tušem, i to nakon kratke svađe, kada je David kritikovao Aleksandru zbog svog ponašanja tokom emisija.

Kako bi se konačno pomirli oni su otišli zajedno pod tuš u kupatilu u dvorištu. Pod tušem su obnovili svoje strasti, a onda su posle toga legli u krevet i zagrljeni dugo pričali.

Aleksandra i David razmenjuju nežnosti, Printskrin: TV Pink

Aleksandra je zamerila neke stvari Davidu, a najviše to što je više ne voli kao pre.

- Ne moraš, ali nemoj od mene da tražiš više ništa. Obećao si da me nikada nećeš ostaviti i da ćeš uvek biti tu za mene. Ranije si me više voleo i trudio si se da budem srećna. Nikada mi ništa lepo ne pričaš - žalila se Subotićeva.

- Volim te ljubavi - rekao joj je David.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    2. decembar 2018 | 11:41

    Dajte da vidimo taj sex. Ko koga voli to nas ne interesuje.

  • Deff

    2. decembar 2018 | 13:18

    Pa ne znam iskreno zasto je to važna vest da su imali sex. Za Aleksandru je to nomarlo... Svo ovo što radi sada u Zadruzi tipa histerisanje, svadjanje i psihi ponasanje prema Davidu,to je isto radila i Čabarkapi. Scenu koju mu je napravila na Zlatiboru baš podseca na ovo sada sa Davidom.. dno

  • Gggg

    2. decembar 2018 | 12:28

    Porno film!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA