Nakon što ga je žestoko iskritikovao zbog Lune, Gagi priznao da se čuo sa Slobom, pa otkrio detalje razgovora

Denser je otkrio da li će ući u "Zadrugu"

  • 54

Gagi Đogani nedavno je kritikovao Slobu Radanović, jer se denseru nije dopao pevačev odnos prema njegovoj ćerki Luni na žurki u "Zadruzi". Gagi je na Instagramu, gde se uživo uključio, objasnio da se se posle svega čuo sa Slobom i otkrio detalje razgovora sa njim.

- Rekao sam mu da objasni stvari, da kaže šta je, kako je, šta želi. Pričali smo kao odrasli ljudi, rekao mi je da ide da peva i da mu je to na prvom mestu. On se možda sladi time što sam mu se ja javio... Mada ne znam što bi mene trebalo da bude sramota. On treba da se sramoti što je Lunu onako iskulirao na žurki, bio sam maksimalno uz njega nekada, nosio sam mu poklone, a on tako - rekao je Gagi.

Mnoge je zanimalo da li će Gagi ući u "Zadrugu", a denser je naveo da neće biti deo rijalitija.

- Odbio sam da uđem u "Zadrugu". Ne mogu da budem unutra sa Lunom. Ukoliko bi me neko napao, ona bi mu iskopala oko. Ne bih mogao da izdržim sve to - rekao je Gagi.

VIDEO: Zadruga Specijal: Kija progovorila o Slobinom novom muzičkom pravcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    4. decembar 2018 | 15:11

    Pitam se sta Gagiju nije jasno? Jos dok su bili u Z1, Luna je ovog Slobu toliko maltretirala, dovodila ga do ludila. Sada u Z2 govori samo najgore o njemu. Stvar je u tome sto 90% od onoga sto o njemu kaze, ili pretera, ili slaze, bitno da ide njoj u prilog, da ona ispadne zrtva. Ni malo ne volim Slobu, ali to sto Luna radi je nepravedno prema njemu. Ajd da njoj odbijemo na neuracunljivosti. Ali sta Anabela i Gagi jos ocekuju od Slobe? Koliko covek mora biti bez karaktera i ponosa i usuditi se na ovakav potez (mislim na telefonski razgovor)? Oni kao da ocekuju da se svi mi ponasamo kao sto se ponasaju oni sami, da se pravimo ludi i slepi, da skrecemo pogled sa njenih blamaza, histerija, bahatosti i ulicarskog ponasanja i izrazavanja, da za sve njene gluposti nadjemo opravdanje, oprostimo joj i potapsamo je po ramenu. Vec dve sezone je citava nacija svedok raznoraznih poroka i za jednu mladu devojku veoma nedolicnog ponasanja, ali njeni roditelji se ni jednom nisu udostojili da za bilo sta prekore svoju cerku i priznaju da je razvratna. Ne, oni uvek traze opravdanja i napadaju druge ljude, lazu, spletkare…Zar njima zaista ne ide u glavu da ovim svojim potezima postizu upravo kontraefekat, tj. da ih narod jos vise prezire i osudjuje?

  • Verovali ili ne

    4. decembar 2018 | 13:25

    Bravo Gagi oderi tog pajaca...ne zbog toga sto je ostavio tvoju ceru svoju ljubavnicu, vec zato sto zasluzuje mnogo gore od vaseg proganjanja. Uostalim kako sad on nece Lunci, pa zar ga nisi isprosio??? Kakvi su to ljudi kad se tako lako predomisle????

  • Au

    4. decembar 2018 | 11:40

    Znala sam da čovek nije preboleo one poklone koje mu je odnio na rođendan plejstejšn i ostalo😂😂😂Slobo vrati poklone i mirna Bosna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA