≫ 

Miljana je plakala kao kiša: Marija Kulić napustila Zadrugu, evo i zbog čega (VIDEO)

- Molim te, nemoj da ideš! Molim te mama! Molim te - rekla je Miljana kroz suze.

  • 15

Marija Kulić je večeras, 6. decembra, napustila "Zadrugu". Naime, zadrugarima je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je obrazloženo zašto je mama Miljane Kulić izašla iz rijalitija.

- Dragi zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da Marija Kulić zbog porodičnih problema napušta Zadrugu. Marija će se vratiti. Marija pozdravi se sa zadrugarima i napusti Zadrugu - pročitao je pismo Velikog šefa ovonedeljni vođa Lepi Mića.

Marija Kulić se pozdravila sa zadrugarima, a njen odlazak posebno je teško pao Miljani KUlić.

- Molim te, nemoj da ideš! Molim te mama! Molim te - rekla je Miljana kroz suze.

Na početku teksta pogledajte kako je izgledao rastanak majke i ćerke.

VIDEO: Zadruga Specijal: Kija progovorila o Slobinom novom muzičkom pravcu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meri

    6. decembar 2018 | 23:37

    Zao mi Mariju. Nezna na koju stranu zena da krene. Ona zasluzuje nagradu. Zrtva i borac. Majka prava i pravicna. Miljana jedte labilna ali i iskrena. Ne laze kao Luna i posle porodjaja ima probleme. To je tacno. Ali ona VODI RIJALITI KAO I MIKI I SUZANA. Izdrzat ce Miki.

  • Jeca

    6. decembar 2018 | 23:55

    @ Meri,, O cemu vi pricate,, Miljana je pataloski lazov,, a ko je vaspito da bude bolja,, i ovo je lakrdija od rijalitija, kako moze neko da izadje,, pa da se opet vrati,, moglo je samo da nedaj boze kad neko umre,, ima pravo Jelena sto je pobegla, ovo vise ne lici na nista

  • Ivan

    7. decembar 2018 | 09:21

    Nije Miljana jedina koja pije jake lekove. Radi to i Luna i Krunicka. I zasticene id Produkcije i zadrugara. Posebno od produkcije. Za njih nema skakljivih pitanja one su tu da figururaju. Miljana je bar aktivna i ona vodi rijaliti. Bolesna, kazete ima dijagnozu. Ali ljudi ona nije sama. O cemu pricamo ili cutimo. Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA