≫ 

"Luna je glupa i bezobrazna!" Matora morala da izabere između Đoganijeve i Aleksandre, prvo je opsovala, a onda oplela po jednoj i drugoj! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora bila je zatečena, a onda se dobro zamislila pre nego što je odgovorila na pitanje

  • 29

Jovana Tomić Matora sinoć je pred zadrugarima morala da "bira" između Lune Đogani sa kojom je nekada bila bliska i Aleksandre Subotić.

Iako je bila iznenađena pitanjem, Matora je iskreno odgovorila i objasnila zbog čega je njen izbor pao na Lunu, sa kojom trenutno nije u dobrim odnosima.

- Da sad možeš da izabereš, s kim bi se družila pre, sa Aleksandrom ili sa Lunom? - glasilo je pitanje.

- Uuuu, je*ote! Dobro pitanje - odgovorila je Matora, pa se zamislila.

Aleksandra i David/ Printskrin: TV Pink

- Ajde, biću iskrena. Sa Lunom! Zato što je Aleksandra zla, a Luna nije zla, samo je glupa i bezobrazna - rekla je kao iz topa Matora.

- Stvarno između mene i Lune ne postoji nikakva netrpeljivost ni mržnja, jednostavno, samo me povredila i uvredila. Aleksandra... Krivo mi je što sam uopšte mogla da budem tako naivna što se tiče nje, jednostavno ne volim zle osobe koje su tako podmukle, koje se služe zlim stvarima. Nikad sebi ne bih u životu dopustila da pričam s Aleksandrom, osim da je vređam kada je to potrebno, kada mislim da treba. Sve najgore mislim o njoj - rekla je Matora.

Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Drago mi je da je Luna iskreno odgovorila. Znam da me ne mrzi i da bi nekad volela da se druži sa mnom, ali ne može da pređe preko nekih stvari - počela je svoje izlaganje Luna.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Razjarena Aleksandra skočila na Matoru 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scetlana

    13. decembar 2018 | 19:38

    Matora je rekla istinu, a mi svi culi. Pored gluposti koje je izvaljivala o svojima, u prosloj zadruzi od pricanja kako sa mamom pusi drigu pa do toga, kako je tata prosio, danas i juce novi biser, vec jedan ponovljen. Kako se ujakila u gagace pred gostima, a imala 9 godi pa do price kako je isla sa mamom na neki nastup. Mama pevala u birtiji, pa spavale u sobi gde su ih budili misevi. Ponizavajuce. I koliko moras biti glup da pricas takve stvari. Udri da se smeje. Cega se pametan stidi, budala se dici. Uzas..zaista. Hval na komentaru.

  • Nevena i Anči

    13. decembar 2018 | 19:12

    Šta reći,za devojku od 23 godine koja nije pročitala ni jednu knjigu?Za devojku koja je bila ljubavnica?Koja od 14-este obilazi splavove,....

  • Odgovor Suzi

    13. decembar 2018 | 19:07

    Misliš da je dovoljno samo narasti.I bandera je visoka.Mozak je mali ali bitan.Lunjara je bez morala,obraza,a mozga nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA