≫ 

"Ne smeš ga šamarati, ženo!" Miki održao Zerini lekciju zbog svađe sa Banetom, a onda nema šta nije izgovorio za njega! (VIDEO)

Zerina i Bane imali su skandaloznu svađu zbog njenog poljupca za Vladimirom, a o tome se još priča u Beloj kući

  • 6

Miki Đuričić održao je lekciju Zerini Hećo zbog svađe sa Banetom Čolakom, tokom koje ga je ošamarila više od trideset puta, i to u kupatilu. 

Zerina i Miki pričali su u sobi za rehabilitaciju, a potom i ispred u dvorištu.

- Više ne znam kome da verujem. Kune se da te nije opsovao. On priča jedno, ti pričaš drugo. Ja znam da je on lažov, da je bolesnik - govorio je Miki Zerini.

- Majku mi je opsovao deset puta. Rekao mi je "nabijem te na ku*ac, i muža i tebe", taj čovek njega može da tuži. "Muž te tukao", i te stvari da govori... - prepričavala je Zerina.

Miki i Zerina/ Printskrin: TV Pink

- Ja čak mislim da se tebi i Ervin svideo - rekao joj je Miki, a ona je to negirala.

- Zerina, ja tebe ne poznajem. Ja znam da je on slagao sto puta, ali ako ste se vi posvađali, ne možeš da ga pitaš kako je, šta radi... Daješ mu nadu - savetovao ju je Miki.

Zerina je potom prepričala poljubac iz zatvora koji se dogodio sa Vladom (a zbog kojeg je Bane pobesneo), a Miki ju je pitao šta će biti ako se nakon mesec dana smuva sa njim.

- Sad ja čujem tvoju priču. Postoji snimak. Ako ga čujem da je pomenuo dete, a meni se kune da nije, onda ... Vi nikad ovde niste funkcionisali kako treba - rekao joj je.

- Ja sam rekla istinu! Ja sam rekla poljubio me dečko, šta ima da lažem! On je rekao svima, niko nije imao pojma ni gde sam bila! - vikala je Zerina.

- Ne smeš ga šamarati, ženo Božja! On tebe verbalno može da psuje, da kaže šta hoće, to njemu na dušu... Ja sam bio napolju, ja znam da je on najveća budaletina u Srbiji. Nisi glupa da nisi videla da on nije normalan - rekao joj je Đuričić.

VIDEO: A evo kako je izgledao sporni šamar 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spletkaros

    17. decembar 2018 | 18:56

    Zerina je kvarna spletkaros! Iskoristila je jadnika, jer se otpocetka to videlo. Udarila na Ervina, pa onda na ovog Vladu, i na kraju histerise. Niko je nece, Vlada je nju iskoristio radi opstanka.

  • Realno

    17. decembar 2018 | 18:10

    A kada je Zerina grlila i ljubila Baneta? I zbog cega nije rekao, zašto je dobio šamare? Pominjao joj je majku vise puta,dete,vređao do iznemoglosti. Bane patološki laže.

  • ...

    17. decembar 2018 | 17:45

    Ko je ovaj da drzi lekcije nekome?Sta je uradio u zivotu?Smrdece i prdece do kraja zivota u rijalitijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA