Bora napustio Zadrugu, Bane na stubu srama, izbacivanje pomereno... Nominacije napete do samog kraja, evo ko ide u izolaciju sa Čolakom! (VIDEO)

- Sutra nema izbacivanja, sutra je Zadrugovizija. Nominovani će biti dva dana u izolaciji - rekao je Ognjen Amidžić

  • 4

Bora Santana prvi je imao reč po pitanju nominacija budući da je danas saznao da mu je baka preminula, te je nakon svog izlaganja izašao iz Zadruge. 

Zadrugari su zatim birali nominovane, i to između Baneta i Marijane, a Čolak je bio najviše kritikovan te je izabran za prvog nominovanog.

- Ti bi nas sve ovde redom za nju prodao za vreću go*ana! Ti si spreman na sve ovde! To si ti, Bane. Majka ti izludela zbog tebe, a tebe boli k... Pa da je Zerina od zlata, poniženje toga ne vredi. Ti si ovde obrukao sve što možeš obrukati za narednih 500 godina.

Bane Čolak/ Printskrin: TV Pink

- Voli je... - prokomentarisao je neko.

- Boli me ku*ac! Volim i ja Sindi Kraford! - vikao je Mića.

Osim toga, i Jelena Krunić je isprozivala Baneta, kao i Miki Đuričić koji je otvoreno rekao kako je on lažov i kako mu je najveće razočarenje. Ubrzo je došlo do svađe Baneta i Zerine, na šta su oboje burno odreagovali.

Bane i Zerina se svađaju/ Printskrin: TV Pink

- Pa, je l' te stid više? Ima li ičega u tebi? Šta si ti? Go*no jedno, ono odvratno! Mrš! - vikala je Zerina na Baneta.

- Sve što sam rekao o njoj, stojim iza toga. Pet odsto sam dodao, a 95 odsto je istina. Ona dobro zna šta je uradila. Ja ću svaki put nastaviti da je vređam kad ne bude htela da izađe iz kupatila - rekao je Bane.

Na kraju, odlukom gledalaca drugi nominovani koji se pridružuje Banetu u izolaciji jeste Ervin, a njih dvojica će provesti tamo dva dana. Izbacivanje neće biti u nedelju, kako je uobičajeno, već u ponedeljak, 24. decembra, budući da se sutra održava Zadrugovizija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA