≫ 

Zerina rasplakala žiri emotivnim nastupom, Bane jedva zadržao suze, a u jednom momentu ni sama nije mogla da dođe do daha! (VIDEO) (FOTO)

Zerina Hećo otpevala je pesmu Zorice Brunclik koja je u žiriju Zadrugovizije

  • 11
Zerina Hećo/ Foto: A. Nalbantjan

Zerina Hećo nastupila je na Zadrugoviziji pod rednim brojem šest pesmom Zorice Brunclik "Ovo malo duše". Uspela je da rasplače sve članice žirija, ali i ona je u jednom momentu ostala bez daha jer su je preplavile emocije, i nije mogla da nastavi pesmu. 

Mnogi su se složili da je ovo najemotivniji nastup večeras, a Zerina je potpuno unela sebe u interpretaciju ove pesme. Čak i u bekstejdžu je rasplakala zadrugare, a Zorica Brunclik imala je prva čast da prokomentariše kako je Zerina otpevala njenu pesmu.

Zerina Hećo/ Foto: A. Nalbantjan

- Ja ne mogu da kažem da si to otpevala fenomenalno, ali ja sam osetila tu tvoju emociju. Ne poznajem te, nisam razmenila s tobom nijednu rečenicu, ali ta tvoja bol je bila mnogo jača od interpretacije koju si htela da postigneš. Sve to što te drma na bini i trese nije dozvolilo, ali mene si kupila za sva vremena - rekla je Zorica Brunclik.

Zerina Hećo/ Foto: A. Nalbantjan
Zerina Hećo/ Foto: A. Nalbantjan

Rasplakala se i Kaća, Luna, Jelena Krunić, kao i ostale članice žirija.

A Zerini je trebalo nekoliko sekundi da dođe do daha kada je završila nastup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana

    24. decembar 2018 | 02:06

    Neko rece da je Zerina folirabt i losa glumica. Obozavam takve "strucne kriticare". Sta reci vise posle ovolikog izliva emocija. Zena nije pevacica ali ima m..da da razgoliti svoju patnju javno, na sceni, pred milionima posmatraca. Alo, "hrabre" grabljivice, krenite u napad, ali se dobro pripremite. Zerina veliko BRAVO !

  • Vvv

    24. decembar 2018 | 01:26

    Folirantkinja

  • Jeca

    24. decembar 2018 | 02:05

    Zeno , plakala sam sa tobom, sklonite Baneta od nje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA