≫ 

"Srbi kolektivno doživljavaju olakšanje na Luni!" Progovorila Anabelina rođena sestra, evo na koji način je stala u odbranu Đoganijeve

- Ne opravdavam tu hajku, jer je Luna postala lek za svačije komplekse - tvrdi Aida Bukva

  • 71
Anabela Atijas i Aida Bukva Foto: Instagram/anabelci

Aida Bukva, sestra Lunine majke Anabele Atijas, iznela je mišljenje o svojoj sestričini koja je prošle godine u "Zadruzi" započela vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Kako Aida kaže, smatra da je hajka na Lunu neopravdana.

- Ja ne znam zašto je to tako. Meni iskreno ta hajka na Lunu je na nivou fenomena zato što u tim "Zadrugama", "Velikom Bratu", to znamo da je tu princip da svako svakog počne da vara. Ona nije prva koja je skakala po ovome i ovaj skakao po onome, i mi to znamo - rekla je Aida i dodala:

- Ja ne znam da li je opravdavam ili ne. Ne opravdavam tu hajku, jer je Luna postala lek za svačije komplekse. Što bi rekao jedan moj prijatelj iz Beograda: "Ne možeš ti sada pravdati prevaru kad je cela Srbija jedna prevarena žena". I jeste tako, ovi prostori su takvi i mi znamo to koliko smo mi istrajni u tim svojim zavetima, koliko smo mi lojalni. I koliko smo mi zapravo monogamni ovde na Balkanu. To bi tek nauka trebalo da dokaže. S te strane je fenomen kolika je mržnja prema njoj usmerena.

Luna Đogani, Foto: A. Nalbantjan

Aida je navela da bi Luna u Bosni i Hercegovini bolje prošla.

- Mi (Bošnjaci) nismo takvi. Naš narod ne sedi za kompjuterom i ne govori: "Aldino, crk’o dabogda!" Kod njih (Srba) je to jedno olakšanje, kolektivno doživljavaju olakšanje na Luni i ja verujem da će to proći - rekla je Aida Bukva.

(Telegraf.rs/izvor: Source.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zejna

    24. decembar 2018 | 18:02

    Max, ti si Djogani, ne krij se bolan! Bosnjakinja Bukva moze samo za sebe da govori. Svaka kao Luna je osudjena i u mojoj familiji, a i ja sam iz moje Bosne. Molim objavite ovo.

  • Ikona

    24. decembar 2018 | 18:32

    E moji Srbi Vas moze da vredja ko god hoce, dokle vise Bukve i Djogaji sta je ovo ljudi moji

  • sosa

    24. decembar 2018 | 17:34

    Muka mi je od izjave clana familije BUKVA. Ova nazovi "akademska" licnost, dozvoljava sebi da pljuje po intelegenciji svih normalnih ljudi. U nedostatku argumenata da "ublazi" sra..a svoje sestricine, ona sebi daje pravo da vredja jednu naciju, a usput i veru. Sram vas bilo. Ocigledno da i vi imate problema u radu, pa vam je potrebno malo marketinga. Na vasu zalost, izabrali ste pogresan nacin. Volim Bosnu, ali ne i sve smrdibube u njoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA