≫ 

"Gorelo je u kući pre mog ulaska ovde!" Dragana i Pavle se ne razdvajaju, ona mu se poverila o odnosu sa mužem, on je grlio i tešio! (VIDEO)

- Krivo mi je što si plakala kad sam ušao. Da sam znao da si plakala, izašao bih - rekao je Pavle Dragani

  • 0

Bivši dečko Dragane Mitar, Pavle Jovanović, sa kojim je bila u vezi dok je bila u zvaničnom braku, pre nekoliko dana je ušao u Zadrugu, što je nju ostavilo šokiranu. Sinoć su nastupili zajedno na Zadrugoviziji, a danas su u odličnim odnosima. 

Šetali su po dvorištu i pričali, u nekim momentima i šaputali, dok je Pavle u nekoliko navrata i grlio Draganu.

- Nedelju dana pre nego što sam potpisala ugovor, dva-tri dana kad sam pričala o tome, gorelo je u kući! Stanje je bilo vanredno! - rekla je Dragana, a potom joj je Pavle nešto šapnuo.

- Moji nisu bili za, jer sam znala da će sve da padne na mamu... Ne znam ni kako funkcionišu. Joleta je on doveo 18. i pitala sam ga sve, koliko sam mogla, šta on zna, mali je...

Njih dvoje su pričali i o Marku Miljkoviću za kojeg je Dragana rekla kako su je sa njim samo spajali, a onda je i objasnila zbog čega mu je sedela u krilu u izolaciji.

Dragana i Pavle su satima šetali po dvorištu/ Printskrin: TV Pink

- Ti i ja, 15. april, nikad nismo seli i pričali. I onda je verovatno ispalo kako sam ja nešto rekao ili uradio... - rekao je Pavle.

- On je uglavnom sve znao. Upućen je u 89,8 odsto stvari, vezano za sve - rekla je Dragana za svog supruga.

Konstantno su pričali u šiframa i šaputali, tako da je u nekim momentima bilo nemoguće čuti o čemu pričaju.

- Taj dan kad budem izašla, verovatno neću moći da živim od telefona. Treba da sve pročitam šta se pisalo... Drugo: ovde će biti žurka... Treće: da odem kući, da vidim šta se dešava s mojima, da provedem dan s Joletom i vidim kakva je situacija, i četvrto: da vidim šta će da se dogodi kad izađem odavde, šta ću da radim, čime da se bavim, koja će vrata da mi se otvore, koja da se zatvore. Tek će da budu problemi kad izađem. Šta će biti, nemam pojma, samo mogu da pretpostavljam - rekla je Dragana.

Dragana i Pavle šapuću/ Printskrin: TV Pink

- Krivo mi je što si izašla da plačeš kad sam došao. Da sam znao, ja bih izašao - rekao joj je Pavle misleći na noć kada je ušao.

- Ja sam samo bila u šoku, kad sam te videla na vratima mislila sam da se nešto desilo. Nemamo kontakta dva meseca, ne znam šta da mislim.. Nije mi bila jasna poenta šta ćeš ti ovde? Znala sam kad sam ušla ovde da će da se kopa sve - pričala je Dragana.

- A šta ti nije bilo jasno, 'leba ti? - pitao ju je Pavle.

Ceo razgovor pogledajte u nastavku teksta:

VIDEO: Posvađale se oko nagrade na Zadrugoviziji kao psi oko koske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA