≫ 

"Izgubila sam sve i dobila sam sve": Kija otkrila šta je jedino što želi sebi u 2019. godini (FOTO)

- I dalje ne znam da li sam srećne ruke ili ne? - priznala je pobednica Zadruge 1 u osvrtu na godinu koja je na izmaku, a koja je za nju bila turbulentna

  • 86
Kija Kockar/ Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar i te kako ima na šta da se osvrne kada je u pitanju godina koja je na samom izmaku, a s obzirom na to da sve deli sa svojim fanovima, pobednica Zadruge 1 obratila im se i ovaj put sa, na neki način, novogodišnjom željom.

Kao što je poznato, Kija se u prethodnoj godini suočila sa javnom preljubom, stavila tačku na brak sa Slobodanom Radanovićem, operisala tumor na dojci, ali i postala član žirija "Pinkovih zvezdica", pevačica koja gradi solo karijeru, koja je sebi obezbedila krov nad glavom i još puno toga.

- Još malo i dolazi kraj ovoj godini. Desilo mi se sve najružnije i sve najlepše u istoj. Nešto što se ljudima ili nikad ne desi, ili u rasponu od bar deset godina. Meni sve u jednoj. Izgubila sam sve i dobila sam sve. Zavisi kako se gleda. I dalje ne znam da li sam srećne ruke ili ne? Zato želim sebi da, u sledećoj godini, to saznam - napisala je Kija i dodala "show must go on".

Kijina objava/ Printskrin: Instagram/kija_kockar__official

VIDEO: Kija surovo o Luni nakon nervnog sloma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budan

    25. decembar 2018 | 22:52

    Odlicno se snasla u buri zivota! Svaka cast, ona je primer kako se ne treba dati talasima da te potope!

  • ugo

    25. decembar 2018 | 22:13

    Sta je bilo, bilo je ... Zivot ide dalje i zelim joj svu srecu sveta! A pusti ove zavidne i zlobne ljude nek kokodacu koliko hoce! Samo napred i jako!

  • MARE

    25. decembar 2018 | 21:56

    KIJA,TI SI CARICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA