≫ 

“Bila sam žrtva nasilja, sve sam trpela zbog sina...” Dragana u suzama ispričala kroz šta je prolazila sa mužem, Pavle se preznojavao od besa! (VIDEO)

Učesnica Zadruge pred svima je otkrila šokantne detalje iz svog braka

  • 40

Tokom emisije "Pitanja novinara" novinarka je imala pitanje za Pavla Jovanović, kao i za Draganu Mitar, shodno tome da njihov odnos intrigara javnost već danima unazad.

- Imam pitanja za Pavla, Dragana je izjavila sinoć da te je gledala samo kao s*ks kombinaciju, pa me zanima da li te je povredilo kad je to izjavila - upitala je novinarka.

Međutim, Pavle nije želeo da komentariše, već je komentar ostavio za sebe, pa je novinarka sledeće pitanje postavila Dragani.

Pavle, Printskrin: Tv Pink

- Imam i pitanje za Draganu. Ti si neko ko je do pre nekoliko dana pričala da je u tvom braku sve u redu, ali od sinoć kao da se priča promenila, da te je suprug varao, da ti je brak bio moderan... Kako to funkcioniše, taj moderan brak i zbog čega si ti u tom braku, ako smatraš da te vara - pitala je noviarka, shodno tome da je Dragana ispričala da ju je suprug varao dok su bili u braku.

- Nisam htela da iznosim neke stvari o mom životu. Ali moji problemi u braku su počeli totalno drugačije. U momentu kada sam ja njega upoznala, on je bio oženjen i imao je u tom trenutku dvoje dece i suprugu. U tom trenutku njegov brak se svodio na taj moderan odnos. Kada sam sa njim počela znala sam sve šta se dešava, njegova žena je odobravala način života kojim je živeo. Dve godine smo se zabavljali, njegova supruga je znala za mene. Ja sam htela da prekinem taj odnos, jer nisam znala šta će se desiti sa nama, osećala sam se kao ljubavnica. Ona je znala da je on imao druge devojke, iako je bio sa njom - odgovorila je kroz suze Dragana, a potom nastavila:

Dragana, Printskrin: Tv Pink

- Kada su njegova deca došla da žive sa nama, nastali su veliki problemi. Onda smo se razdvojili, gde je on bio sa njegovom decom iz prvog braka, dok sam ja bila sa sinom. Mi smo se viđali svaki dan, ali prosto nismo znali šta da radimo. To je bio plan njegove supruge.

Dragana je tokom svog izlaganja izjavila da je žena njenog supruga sa njim bila zbog materijalne situacije, ali i zbog dece, shodno tome da je on postigao veliki kapital kada je došao u Beograd.

- Shvatila sam negde iz tvog prethodog odgovora, da si ti povređena, dakle, rekla si da je prva supruga tvog muža ostala sa njim u braku što zbog dece, što zbog finansijske sigurnosti. Pa da li je neki od ta dva razloga i dalje sa tvojim suprugom u braku - nastavila je novinarka.

- To je tačno, ali koliko god da smo prošli loših stvari, imali smo dobre trenutke. Ne mogu da kažem da je on nečovek. Zamišljala sam naš život potpuno drugačije. Zbog njegovog načina života ispaštala sam, ali nemam loše mišljenje o njemu, jer je otac mog deteta - odgovorila je Dragana.

Zatim je novinarku zanimalo da li postoji neki strah koji Dragana ima od strane njenog supruga, budući da je izjavila da je imao promene u raspoloženjima.

- Ne postoji određeni neki strah. Ali zadnje dve godine je neka čudna emocija prema meni u smislu da je previše opterećen sa mnom, dosta je ljubomoran. Nekad je znao da me nipodaštava, ali sam mislila da će sve to da se promeni, ali generalno nemam strah, za ovoliko koliko ga poznajem, nemam strah od njega - završila je Dragana.

Pavle, Printskrin: Tv Pink

Prema onome što si rekla čini se da se ti plašiš Siniše, da li je tvoj ulazak u Zadrugu bio sklonište od svih vaših problema - upitao je novinar Darko Tanasijević.

- Uvek me je sputavao, branio mi, ta neka posesivnost je bila prisutna. Dva dana pred moj ulazak ovde je rekao da mi je podrška. Čuli smo se do poslednjeg sekunda dok ja nisam ušla u kuću. Ostalo je da vidimo šta će biti dok ja ne izađem odavde. Nama preostaje jedan duži razgovor. Mislim da je ovo dobar period za nas dvoje, ovo je prilika da vidi da li može da nastavi bez mene. Uvek ćemo mi biti u kontaktu zbog deteta. Više je on u mom životu, nego moji roditelji. Praktično sam se za sve stvari oslonila na njega, jer je on pre svega moj prijatelj, pa onda sve ostalo - ispričala je Dragana.

Zbog svega onoga što je Dragana ispričala, usledilo je još i jedno pitanje, a to je da li je ona proživljavala neki vid nasilja dok je bila u braku sa Sinišom.

- Jesam u tom smislu, da. Ne mogu o tim stvarima sada... Od tog našeg samog nezdravog odnosa, gde se ljudi mnogo vole, ima tu i mnogo svađa. Prva naša svađa je bila kada sam ja bila trudna, peti, šesti mesec. To su bili neki njegovi izlasci dok sam ja bila trudna. Dolazilo je do sukobljavanja mene i njega, kada je on dosta vikao na mene, tada je intervenisala policija, ali ja nisam to prijavila policiji. Bila sam uslovljena da ako se razvedem, dete će pripasti njemu. Odustala sam od svih tužbi. Ta njegova bolesnička ljubav je dovela do svih ovih stvari. Prvi put je bio nakon našeg izlaska, gde se on meni unosio mi se u lice, bacao na krevet. Prosto, kad pozovem policiju, to je transformacija ličnosti. Kada oni dođu, on je drugi čovek. Svaka naša svađa je bila bučna. Drugi put je bio kada je bio moj rođendan, zbog nekog stresa sam završila u bolnici, ne zbog njega, već zbog stresa. Dok sam ja bila ludački zaljubljena, on me je povređivao. Njemu svaki put bude krivo zbog onoga što se dešavalo, ali ja nijednog trenutka nisam želela da povredim oca svoga deteta - otkrila je Dragana.

Dragana, Printskrin: Tv Pink

Dragani je bilo veoma teško dok je sve ove detalje iznosila, te je sve vreme ronila gorke suze, pa je priznala i da je doživljavala psihičko nasilje i u mesecima trudnoće.

- Jednom je bila scena u petom, šestom mesecu kada sam saznala da me je prevario. Nije bilo fizičko maltretiranje, ali jeste psihičko. Omalovažavanje mene u trudnoći, zbog promene mog izgleda. Stalno neko miniranje mene da sam ja ispod njega, a on je "big bos". Ja sam bila u trećem mesecu trudnoće i slušam osam minuta razgovor sa nekom devojkom kada on sa njom jede plodove mora. Drugi put, kada mi je rekao da vodi decu iz prvog braka na more, a na kraju se ispostavilo da je otišao sa drugom na more. Kada sam došla iz porodilišta, on nije došao, tu su bili moji, njegova majka je došla - pričala je Dragana plačući.

Pogledajte šta je Dragana rekla o svom suprugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    30. decembar 2018 | 09:39

    Koja priča da se opravda preljuba iz Z1! Kao njegova žena je znala za mene, oni nisu ni bili u braku, brak na papiru.....cela priča ispričana da bi se brak srozao na nulu i opravdala ljubavnica.....sad ce Luna da se nadoveze i objasni nam kako je ona isto tako ušla u vezu sa čovekom koji je bio muz samo na papiru! DEVOJKE NE ULAZI SE U VEZU SA ČOVEKOM KOJI JE OŽENJEN! TAČKA!

  • Ljubics

    30. decembar 2018 | 16:01

    Uvedite Pavlovu devojku. I neku komšinicu jer one sve znaju. Uvrdite i Drsgani mamu kao pidršku. I dete kad može Milhana moze i Dragana

  • Djile

    30. decembar 2018 | 16:42

    Cena lepog zivota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA