≫ 

"Onu ku*vetinu što uzima tuđe muževe i gura prste u du*e, nemoj da ti se obratila": Aleksandra nikad žešće izvređala Lunu, pa zabranila Davidu da priča sa blogerkom (VIDEO)

- Luna, odj*bi! Luna, napuši se ku*ca! - rekla je Aleksandra Luni

  • 49

Aleksandra Subotić uspela je da se posvađa sa Lunom Đogani. Blogerka je pokušala da smiri Ljubinu ćerku. Naime, kada se Aleksandra verbalno obračunala sa Đeksonom, blogerka je pokušala da je smiri, ali bez uspeha.

- Luna, odj*bi! Luna, napuši se ku*ca! - rekla je Aleksandra Luni.

Aleksandra je zatim zabranila Davidu da priča sa Lunom.

- Onu ku*vetinu što uzima tuđe muževe i ura prste u du*e, nemoj da ti se obratila. Ova otimačica brakova što gura prste u d*pe, neka mi pu* ku*ac - rekla je Aleksandra svom dečku.

Pogledajte snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XX

    2. januar 2019 | 09:55

    Bravo Alexandra!!Sve istinu rekla!!Lunjara i Zerina promovisu prostakluk,nemoral i zlo na nacionalnoj televiziji!!Za Zerinu ukucajte na Yutube sve ce vam biti jasno da Alekandra prica istinu!!

  • C5c5

    2. januar 2019 | 08:42

    Lunjara misli da je mnogo bitna. Svima daje savet. Dokaz, GLUP, UVEK MISLI DA JE PAMTAN I DA SVE ZNA.

  • Zaludna baba

    2. januar 2019 | 10:01

    Luna kad malo popije radi svašta a Aleksandra koja nikad ne popije šeta gola sa izbacenim grudima uvučenim šorcem u dupe pred ocem i majkom.Ni prema njima nema poštovanja a kamoli prema nekom drugom fuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA