≫ 

"Je*ale me pare, je*alo me sve!" Luna plakala kao kiša nakon što Sanja nije htela ni ruku da joj pruži (VIDEO)

- Samo budala može da se vrati na mesto gde ju je nešto najviše bolelo - rekla je Luna kroz suze

  • 44

Sanja Stanković 2. januara je postala ravnopravna učesnica "Zadruge 2". Devojka Jovane Tomić Matore se prilikom ulaska u rijaliti pozdravila sa svima, osim sa Lunom Đogani, na koju je ozbiljno ljuta.

Blogerki je zbog toga bilo izuzetno krivo, pa se žalila Savi.

- Da sam najveći ološ na svetu, da sam zla osoba, da sam uradila nešto najgore... A svi ostali su savršeni! Svima je sve oprošteno, svi su rijaliti igrači... Meni ništa nije oprošteno! - rekla je Luna u spavaćoj sobi.

- Ne troši energiju na takve stvari. Troši energiju na sebe - rekao joj je Savo, koji je bio pored nje.

- Niko me ne zanima. Je*ao me dan kada sam ušla ovde. Je*ale me pare, je*alo me sve! - rekla je ljutito Luna.

Pogledajte snimak:

Luna i Savo posle su izašli u dvorište, a onda je Luna zaplakala i negodovala zbog toga što Sanja nije htela da je pozdravi.

- Samo budala može da se vrati na mesto gde ju je nešto najviše bolelo. Nikada se u životu nisam osećala više poniženo i zgaženo! Da neko prolazi pored mene kao pored vazduha zato što šta? Nisam bila dobra drugarica?! Nisam sebi i svojoj porodici bila dobra, a ne nekom drugom ko mi nije rod! Zbog toga sam loša osoba? Samo nemoj ti da me ostavljaš - rekla je Luna, a Savo ju je tešio.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Ona gori: Luna kao seksi Baka Mrazica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljana

    3. januar 2019 | 16:34

    Luna ima problem sa prijateljstvima ne ume da ih sačuva jer se ne ponaša kao prijatelj u svim situacijama. Evo primer i prijateljstva sa Aleksandrom ili Minom npr. Ona je prijatelj sa nekim dok je taj neko uz nju i dok joj to odgovara.Sanja je u pravu da joj je bilo stalo ona bi to napolju rešila sa Matorom ,a ovde je proganja jer joj je stalo da promeni sliku o sebi. Ima Savu,Zerinu,Jelenu.... zar joj nisu dovoljni ,kao da oni ne vrede ,zar ih nije ovim omalovažila kao ja nemam nikoga, jadnica, zamisli neće Sanja da zaboravi sve i bude dobra sa njom, pa je ona sirota žrtva?!

  • Js

    3. januar 2019 | 15:49

    Luna, glavu gore, samo je dokazala da nije dama...

  • 🐤

    3. januar 2019 | 11:21

    Luno sta te briga za ovu plasticnu kokosku ,ona je usla u zadrugu i trazireazlog da se otarasi Matore.Totalno je nebitna i sve sto radi je providno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA