Marijana uvredila Matoru, ona "proključala" od besa, skinula majicu pa je pljunula posred lica, a onda se umešao i Ša! (VIDEO)

- Svaki put kada mi kažeš da sam debela ima da dođem sa svojim masnim s*sama i da ti se unesem u facu - rekla je Matora

  • 13
Marijana Zonjić i Jovana Tomić Matora Printskrin: TV Pink

Nakon što se Ša iznervirao zbog Marijane Zonjić koja mu je opsovala majku posle čega je izbio opšti haos i Matora se posvađala sa ovom zadrugarkom.

Matora je prišla do Marijaninog kreveta, a onda je krenula svađa. Brutalne uvrede su pljuštale sa obe strane, a u jednom momentu Zonjićeva je uvredila Matoru rekavši joj da je debela.

- Kada ti tu ruku budem zavrnula! Sada ću ja da te k*ram - izjavila je Jovana.

- Debela - rekla je Marijana.

Marora i Marijana se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Debela? Treba li da se skidam ovde? Da ti j*bem mamu malu balavu - pričala je Matora.

Nakon ovoga Matora je skinula majicu, a onda se unela u lice Marijani i pljunula je. Obezbeđenje je sve vreme dežuralo pored njih.

Zadrugari su potom prešli u dnevnu sobu, a tamo se svađa nastavila između Matore i Marijane, međutim umešao se i Ša i nastavio raspravu sa Zonjićevom.

Ša i Matora se svađaju sa Marijanom, Printskrin: TV Pink

- Nju ne pogađa ništa! Nju su j*bali u b*lju i tukli je. Ona voli to. To nju ne boli kad joj neko kaže. Sledeći put kada mi bude ovo uradila, ima da je puknem pesnicom, jer to i hoće. Imaš sreće što sam te pljunula. Svaki put kada mi kažeš da sam debela ima da dođem sa svojim masnim s*sama i da ti se unesem u facu. A to što te je j*bao mali Jeremić, za to ćutite! Gurao ti iz d*peta, pa u usta. Kako te nije sramota da meni koja sam lezbejka kažeš da pušim k*rac - vikala je Matora.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🐤

    5. januar 2019 | 23:16

    Ovo je nacionalna bruka.

  • Milica

    6. januar 2019 | 00:13

    Matora i Sha dno dna!

  • Jkl

    5. januar 2019 | 22:52

    Linc na ovu devojku nije u redu,svi na nju jer je slaba,nema poznanstva ,protekcije i zaledjinu,ima stav da kaze.A matora nikad je nisam nesto simpatisala ,ali ovim postupkom mi se ogadila maksimalno i do kraja. Onog Sa neci komentarisati ,on je tek ispod svakog dna u islio se slicno kao ljuljeta,a praznoca teska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA