"Od prvog dana je imao plan da je osvoji, ona mu je samo džoker": Gagi Đogani tvrdi da je Marku pokvario koncepciju i da ga zato pljuje!

- Njegov cilj bio da je osvoji bez srca i emocija, što je poniženje za jednu devojku - rekao je Gagi Đogani

  • 21
Gagi i Luna Đogani, Foto: Facebook/gagi.djogani

Sukob između Lune Đogani i Marka Miljkovića već danima ne jenjava, a razlog zbog kojeg su njih dvoje u lošim odnosima je Lunin otac Gagi Đogani.

Uoči Nove godine Gagi je posetio Đoganijevu u Zadruzi i tom prilikom joj rekao da treba da se kloni Marka, što je Miljkovića iznervirao pa je densera nazvao "budalom", zbog čega je Luna piobesnela na nekadašnjeg prijatelja.

Gagi je otkrio da nije reko Luni da se kloni Miljkovića, već da se ne upušta u emotivnu vezu sa njim.

Gagi Đogani, Foto: A. Nalbantjan

-Svako može da ode na Jutjub i da vidi kad smo posetili Lunu. Nijednog momenta joj nisam zabranio da se ona druži sa njim i da se kloni njega. Rekao sam joj samo da se pripazi u smislu da ne ulazi uopšte u neku emotivnu vezu, zato što je od prvog dana njegov cilj bio da je osvoji bez srca i emocija, što je poniženje za jednu devojku - počeo je priču Gagi.

- Krivo mu je što sam ja njemu pokvario koncepciju koju je on imao u glavi. Rekao je da sam ja kriv za to što oni ne pričaju. Ja sam, valjda, taj koji treba da je usmeri, ali njega nisam uvredio nijednog trenutka, samo sam joj rekao da pripazi malo. On je priznao da je rijaliti igrač. Nama je izgledalo kao da se njoj dopada Marko, ali on niti smrdi, niti miriše. Čovek mi nije jasan, Luna je to osetila - rekao je iskreno denser.

Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

Đogani smatra da Luna nije Miljkovićev tip devojke, ali da je zbog rijalitija "bacio oko na nju".

- On se ne loži na Lunu, nije ona njegov tip devojke. On nema druga tamo kome može da se ispovedi, on sam bije svoju borbu. Njemu je Luna džoker jedan dobar, gde on ide planski i ja sam mu pokvario koncepciju, ja sam mu kriv - zaključo je Gagi.

VIDEO: Prisetimo se šta su Luna, Kija, Sloba i ostali zadrugari radili u 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keti

    8. januar 2019 | 14:11

    Luna je sama po sebi poniženje.

  • BG

    8. januar 2019 | 18:24

    U prosloj sezoni se blamirala Anabela, u ovoj Gagi. Pa ovaj zaista vredja inteligenciju naroda. Cela prica je nastala tako sto je Luna (sa namerom ili bez) pogresno prenela Gagijeve reci. I nije Miljkovic taj koji opstaje u rijalitiju zbog Lune, vec je Luna ta koja ga spopada, uglavnom u alkoholisanom stanju. Ti Gagi vrlo dobro znas da je tvoja cerka slagala i da je zbog toga nastao konflikt. Bolje ti je da nabijes glavu u pesak, i to bas duboko, i da se vise ne pojavljujes sa ovakvim bezobraznim pokusajima da od tvoje cerke, koja je beznadezan slucaj, svaki put pravis zrtvu. Mi gledaoci nismo no ludi ni pijani i vidimo i razmisljamo realno i trezveno. Ovim vasim manipulacijama mozete da pridobijete samo pojedine maloletnike iz razorenih porodica i pokoju bakicu sa amnezijom, koja je zaboravila desavanja u Z1.

  • Ha,ha

    8. januar 2019 | 13:52

    Poznati su nam tvoji saveti i svi znamo koliko je to "kostalo"tvoju cerku u Zadruzi 1!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA