Bedniče, koliko si jadan da pevaš o onome što nemaš?! Miki uleteo u radijsku emisiju i isprozivao Baneta kao nikad pre! (VIDEO)

Zadrugari su sve čuli i nisu mogli da ne vrište od smeha kada su čuli kako je Miki "napao" Baneta

  • 13

Miki Đuričić uleteo je u emisiju "Radio amnezija" i izvređao Baneta Čolaka, a budući da je sve išlo uživo i da su zadrugari sve moglu da čuju, zbog Mikijevih reči su vrištali od smeha.

Miki je isprozivao Baneta bez dlake na jeziku, i to kada je krenula njegova pesma u kojoj se pominju markirane stvari, automobili i drugo.

- Bedniče, je l' te nije sramota? Druže, ti pevaš o svemu onome što nemaš! Ceo si divljak! Pevaš o Gučiju... Koliko treba da budeš jadan?! Ovaj radio nije tako osmišljen! - rekao je Miki iznervirano.

Miki galami na Baneta, Ša vrišti od smeha/ Printskrin: TV Pink

- Mnogo je jadno da neko sam pušta svoju pesmu, pri tome opevao je sve ono što nema, jadan. Kakav Guči, šta ti pevaš?! Jako me nervira. I sam sebe stavio za hit! Pa, koliko treba da si jadan?! - vikao je Miki.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskra

    9. januar 2019 | 18:48

    Ovaj Miki je gori od svih,deluje štrokavo i zadriglo,neškolovano,asmatično.Ne voli pevaljke a šta je ova Ѕuzana?Misli da je narodu drag?

  • 💨💨💨

    9. januar 2019 | 19:23

    Evo sad su vidne posledice onog kamenovanja i udaranja u stub te medvedje glavudze iz prosle sezone. Mada ni prije toga nije bio nesto normalan. Znaci svi bi morali pevati samo autobiografske pesme. Miki cak nema potrebe da glumi ludilo, sada mu je mnogo lakse.

  • milan

    9. januar 2019 | 19:33

    krme neradnicko,ljubomorno i nekulturno treba ga dobro nauciti oameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA