≫ 

Evo šta je David poručio Aleksandri nakon što je sa Nemanjom na silu pokušala da uđe u Zadrugu! (VIDEO)

- Budi tamo gde je i mala, i nemoj praviti probleme sebi, niti meni otežavati - rekao je između ostalog David pred svima

  • 7

Nedavno diskvalifikovana Aleksandra Subotić je tokom prethodne noći zajedno sa izbačenim zadrugarom Nemanjom Tošićem pokušala nasilno da uđe u Zadrugu, tom prilikom nasrnuvši na obezbeđenje, reportere i organizatore.

Zbog pokušaja upada na tuđi posed, policija je odmah bila obaveštena o ovom slučaju, a sada se i David u Zadruzi oglasio na tu temu sa jasnom porukom za Aleksandru.

Printskrin: Youtube/ZAdruga Official

- Želim da se obratim porodici i da kažem da je sve ok. Aleksandra, nedostaješ mi, eto, drugi dan otkad nisi tu. Nemoj više da praviš gluposti kao sinoć, sve je ok. Nemoj to više da radiš, znaš ti zbog čega, šta i kako. Imaš napolju ćerkicu. Budi tamo gde je i mala, i nemoj praviti probleme sebi, niti meni otežavati. Nema potrebe da praviš neke filmove u glavi niti bilo šta. Ja znam kako razmišljaš, a veruj mi da nema potrebe tako da razmišljaš - rekao je David.

Pogledajte snimak:

Šta je Davidova majka rekla o Aleksandrinom upadu u Zadrugu pogledajte OVDE.

VIDEO: David se zarozao kada je obezbeđenje dopratilo Aleksandru do vrata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    9. januar 2019 | 21:01

    U prevodu ovo znači ovako : Ja sam dobro, sve su cure moje i bolje su od tebe, bar ne histerišu. Ne brini ako nađem neku normalniju. Toliko o tome, samo što će on stvarno teško da je skine sa grbače..

  • 🐤

    9. januar 2019 | 21:27

    David jos nije svesan da mu je svanulo,morao je nesto da kaze☺

  • Miki

    9. januar 2019 | 21:56

    Ne treba izbaciti Davida zato sto neko treba da ostane da zaradi.Odakle Aleksandra da vrati toliki novac.Sa mo da nema problema sa detetom.Ko zna sta moze socijalna sluzba da uradi zato sto Aleksandra pravi probleme.Ne sme Aleksandra da bude toliko posesivna.Oni se vole ali nesto mora da se pretrpi ovo joj nije trebalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA