Marija Kulić pred povratak u Zadrugu otkrila paklenu taktiku kojom će Miljanu dovesti do ludila!

  • 8

Marija Kulić spremna se vraća u Zadrugu 2, ali kaže da će potpuno promeniti taktiku, jer njenoj ćerki Miljani Kulić neke stvari ne mogu da se dokažu!

- Sada ću da promenim taktiku. Pričaću joj sve lepo o njemu, možda će to da upali, pošto je ona tvrdoglava i uvek radi suprotno od onog što joj se kaže - kaže Marija.

- Ne sviđa mi se što je lakoverna. Pravi istu grešku kao prošli put. Dva puta greši, ali njena stvar. Ja ću kao majka da joj kažem svoje mišjenje, a ona na kraju neka radi šta hoće. Reći ću joj da sačeka da izađu iz rijalitija, da vidi kakav je on napolju, pa tek onda da razmišlja o braku i detetu. Nema potrebe da žuri za drugim detetom. Ima već jedno koje treba da poraste. Treba njemu da pruži potrebnu negu i ljubav. Nije ona u nekim godinama da mora da ima što pre dete, da "uhvati zadnji voz". Ima dete zdravo, pravo, lepo i pametno. Treba da se uzme u pamet. Deca se ne čuvaju tek tako i ne prave se sa bilo kim - kaže Miljanina mama.

Marija Kulić, Foto: Marko Jovanović

- Ona treba njega da dobro upozna napolju. Meni on liči na neku lenštinu. I on spava po ceo dan. Ja hoću da ga pitam od čega on živi napolju, ima li neki zanat. Od čega planira da živi napolju? Neće valjda Miljana da ga izdržava. Sačuvaj bože. To neću da dozvolim! - kaže Kulićka koja ne može da dočeka da ćerki održi bukvicu zbog seksualnih odnosa sa Zolom, pred kamerama.

- Skrenuću joj pažnju na to obavezno. Na šta ono liči?! Stvarno preteruje! Bez obzira što je njoj rijaliti postao pravi život, ipak je to pred kamerama, to gledaju svi. Ni to što je ispod pokrivača nije opravdanja, pokrivač se pomera, vidi se šta rade.Obavezno ću da je iskritikujem povodom intimnih trenutaka sa Zolom. Jedva čekam da uđem tamo zbog toga. Stvarno je preterala - kaže Marija.

Miljana i Zola, Foto: A. Nalbantjan

- Nije aktivna, to mi se ne sviđa, vidim da spava po ceo dan. Nezainteresovana je za rijaliti, da li je ljuta na produkciju, ne znam, ali mora da shvati da je tamo zbog deteta i da treba da se bori. Ne sme da dozvoli da je kažnjavaju i oduzimaju novac. Nije ona bila takva. Previše se opustila otkad je sa ovim. Treba da gleda dete, a ne njega. Pitanje je da li će nešto od te veze da bude napolju - završava Marija rekavši šta joj sve smeta kod Miljane.

VIDEO: Dok ljuljaju se kreveti... Miksi i Zola imali žestok seks u hotelu

VIDEO: Miksi, šta će majka da ti kaže? Miljana i Zola podlegli niskim strastima pred svima

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ghostery

    11. januar 2019 | 17:02

    Zasto Staniju ne vrate zadrugu nego vracaju Miljaninu majku? Zato sto je Stanija konkurencija Luni, a ove dve maskote nisu!

  • Genetika ...

    11. januar 2019 | 13:26

    "Ima dete pravo, lepo, pametno"... reče srećna baka. Pa naravno da će biti pametno kad se zna ko su mu roditelji.😁

  • oo

    11. januar 2019 | 11:51

    Cenim kod Marije sto je uvek objektivna, pa i kad je vlastito dete u pitanju. Ne kao pojedini da svoje dete lazu i tapsu po ramenu i onda kad zasluzuje ukor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA