Minu za 100 evra podvodila srpska manekenka, problem nastao kad je Vrbaški rekla da se povlači iz posla!

- Njena tadašnja drugarica upoznala ju je sa ženom koja je podvodila devojke, a Mina je bila šokirana kada je prepoznala poznatu srpsku manekenku - priča izvor

  • 23

Mina Vrbaški tokom Igre istine u Zadruzi priznala je da se bavila prostitucijom, te da je od seksa koji je naplaćivala pomagala svoju porodicu.

Kao i većina devojaka koje se bave ovim poslom, Mina u sve nije ušla sama, već joj je madam navodno bila jedna poznata manekneka.

- Mina je u tom trenutku imala 16 godina i družila se sa devojkama sumnjivog morala. Kada je im je ispričala da njena porodica loše živi, jedna od tih devojaka ponudila joj je da radi za novac. U početku joj nije bilo prijatno, ali kada je malo razmislila, odlučila je da prihvati ponudu. Njena tadašnja drugarica upoznala ju je sa ženom koja je podvodila devojke, a Mina je bila šokirana kada je prepoznala poznatu srpsku manekenku - priča izvor.

Mina Vrbaški, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Početna cena za koju je Mina radila bila je 20 evra za oralni seks i 40 za ceo tretman, da bi tokom godinu dana, koliko se bavila tim poslom, njena cena skočila na 100 evra i preko toga nikada nije išla. Klijenti koji su bili zainteresovani sa nju bili su uglavnom muškarci stariji od 50 godina. Madam je volela da radi samo sa iskusnim klijentima, a oni su od nje zahtevali da im šalje samo mlađe devojke. Ona je imala veliki broj muškaraca koji su se smenjivali, ali i nekoliko stalnih mušterija, koje su bile opčinjene Minom - dodaje izvor.

Mina je, navodno, posle godinu dana rešila da napusti "posao", ali je tu upala u problem.

- Kada je Mina odlučila da napusti „posao“, madam nije bila preterano srećna jer je od nje zarađivala mnogo novca, međutim, kako joj je Mina zapretila da će reći svima čime se manekenka bavi, rešila je da joj dozvoli da napusti „biznis“. Mina sada priča da je radila samo dva meseca, ali to nije istina - kaže izvor.

Mina Vrbaški, Foto: A. Nalbantjan

- Mnogo sam rano otišla od kuće. Kod kuće je bila veoma teška situacija, nisam znala kako da pomognem svojoj porodici. Danima sam sedela kod kuće, a nismo imali ni za hleb. Gledala sam kako da privredim i donesem novac, otišla sam u taj svet i tako sam sebi i svojoj porodici pomogla koliko mogu. To je trajalo dva i po meseca. Jedno vreme nisam izlazila na ulicu. Prolaze mi slike kroz glavu, ali iz dana u dan prevazilazim to - rekla je Mina kada je u Zadruzi pričala o prostituisanju.

- Imala sam 16 godina. To su bili najgori dani u mom životu, mnogo je teško i ne razmišljam o sebi, samo gledam na njih. Sakupljala sam novac, slala koliko sam mogla da ne bude previše providno, jer me majka ispitivala odakle mi. Moja majka je saznala u sredu, i moja porodica, ja to nisam mogla da joj kažem. I bitno mi je da oni sada kod kuće nemaju problema zbog ovakvih izjava koje sam dala ovde. Sve što sam radila, radila sam i radim za njih - rekla je Mina i objasnila je kako je tada izgledala njena priča sa mamom Ivanom, koja nije znala kroz šta joj ćerka prolazi.

Mina Vrbaški, Foto: Marko Jovanović

- Pitala me odakle mi taj novac, ja sam uvek imala neku priču za to, pričala sam da sam pozajmila. Nisam se dugo zadržavala kod kuće, brzo bih se vraćala u Beograd - rekla je Mina.

Potom je progovorila i o trenucima koji su na nju ostavili najveću traumu.

- Jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati, gde nisam mogla da izađem uopšte iz tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume koje trenutno imam. Skoro sam bila bespomoćna, nisam znala kako da se izborim sa tim. Danima sam plakala, bila u teškom stanju, bila sam zaključana posle toga u svom stanu...ali eto, opet sam ovde, izborila sam se i ponosna sam na sebe - priznala je.

- Nisam imala emotivnog partnera tada. Samo moja dva velika prijatelja - rekla je Mina i otkrila kako joj je dugo vremena bilo potrebno da posle toga ima bilo kakvu komunikaciju sa muškarcima, ali da je prešla i preko toga.

Mina Vrbaški, Foto: Marko Jovanović

- Posle toga nisam više imala neprijatne situacije, niti bilo šta slično - rekla je i dodala kako je u mnogim momentima videla da joj majka ne veruje, ali da nije imala snage da joj kaže.

Takođe, Mina je dodala da je bila svesna toga da se bavi prostitucijom i da je reč prostitutka najteža reč za neku ženu.

- To nisam bila ja. To je bila osoba koja je sebe prodala i sebe dala, izneverila ono što je rekla da nikada neće postati zarad nekih drugih stvari... - izjavila je Mina.

VIDEO: Mina Vrbaški: Ku*va sam i je l' mi fali nešto?!

(Telegraf.rs/Vip Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    14. januar 2019 | 14:02

    Suplja prica,da je ona zapretila nekom da ce odati veca je sansa da bi je pojeo mrak nego da bi je pustili..

  • banja luka

    14. januar 2019 | 12:42

    A policija da odreaguje na ovu njenu priču i uhapsi tu madam?

  • Ma jeste

    14. januar 2019 | 12:15

    Tužna priča?Mogla je da se zaposli negde,kafić,butik,menjačnica...pa sad po vašim komentarima ispada da je ok to što je radila.Znate li koliko porodica preživljava sa po tri plate od 250 Eura i manje!?Treba li svi da se bave prostitucijom i kriminalom po vama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA