≫ 

Luna pričala o poljupcu sa Markom, a onda je Miljković dao nikad iskreniji odgovor: Sve sam to planski uradio! (VIDEO)

- Moj i Markov poljubac se desio tako što sam ja htela da podelim ćevap sa njim i tada su nam se usne prvi put dodirnule - rekla je Luna

  • 12

Nakon što su Luna Đogani i Marko Miljković noć proveli zajedno i ljubili se naočigled svih ukućana, Ljuba Pantović iskoristila je priliku da intervjuiše novopečeni par i sazna šta se desilo između njih.

Ona je upitala Đoganijevu kako se sinoć provela na žurki i da li je videla šta su ostali zadrugari radili ili je njena preokupacija bila samo Marko.

- Ja sam iskreno samo videla Marka, limenku i ćevap. Ćevap spaja ljude. Moj i Markov poljubac se desio tako što sam ja htela da podelim ćevap sa njim i tada su nam se usne prvi put dodirnule. Ja sam taj ćevap stavila u svoja usta i on je prišao meni i tako su nam se usne dotakle. To je naša romantika, ćevap poljubac - ispričala je Luna sa osmehom na licu.

Luna i Marko, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon nje, usledila su i pitanja za Marka koji je bio veoma sažet u svojim odgovorima i kao i uvek vešto prikrivao svoja osećanja. Na pitanje da li je mogao da se uzdrži pored Lune, Miljković je odgovorio:

- Nije mi bilo teško da se kontrolišem. Sve sam ja to planski uradio. Radim isključivo zarad svojih potreba - rekao je Marko kroz smeh.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Smuvali se Luna i Marko, vreli poljupci odzvanjali spavaćom sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    14. januar 2019 | 23:55

    Lep su par,samo da opstanu u vezi.💑Glasam za ljubav❤❤❤

  • baki

    15. januar 2019 | 04:41

    Ova je najneiskrenija osoba koju sam video u zivotu pljuvala je ovog namazanka i sve i svasta pricala o njemu a sad se smuvala s njim kakvo licemjerje i dvolicnost

  • LANA

    15. januar 2019 | 08:09

    Sve ce biti dobro do sledece zurke, i jedno i drugo kad popiju menjaju licni opis,postaju agresivni,nema od te ljubavi nista...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA