≫ 

"Pogrešila sam, pukla sam..." Aleksandra Subotić očajna zbog Davida, evo šta mu je javno poručila nakon svega! (FOTO)

Aleksandra i David su od 7. januara razdvojeni, a bivša učesnica Zadruge oglasila se na Instagramu u vezi sa njih dvoje

  • 25

Bliskost Ane Korać sa Davidom Dragojevićem jedna je od glavnih tema u Beloj kući još otkako je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz Zadruge. 

Iako oboje tvrde da između njih postoji samo drugarstvo i ništa više, zadrugari, pa i gledaoci, smatraju da se među njima rađa prava ljubav, te da treba da joj se prepuste, bez obzira na sve okolnosti u rijalitiju i van njega.

Očigledno pogođena zbog Davidovog strasnog đuskanja sa Anom, kao i svega što o njoj priča u Zadruzi, Aleksandra je objavila Davidovu fotografiju uz komentar.

- Svi nekada pogreše... Mene su izludeli, ljubavi, bila sam kao luda, teška i sve... Ti si me trpeo... Tebe tek žele, a mene nema tu da ti pomognem. Na meni je sada samo da se molim i da ti verujem! Voli te tvoja ljubav, tvoje sve na svetu! Tvoj Kana - napisala je Aleksandra.

Evo i koju je Davidovu sliku iz Zadruge objavila:

Objava na Aleksandrinom profilu/ Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

S druge strane, dok je David u Zadruzi, Aleksandra mu po svemu sudeći uređuje profil na Instagramu, pa je i tamo ostavila poruku uz nešto drugačiju fotografiju.

- Svi greše, pa i ja! Pogrešila sam ljubavi, pukla sam dole, mnogo sam bila teška, ali ja i dalje verujem u nas i u našu ljubav, verujem u naše snove o kući, braku i deci, verujem u tvoju ljubav, verujem u tvoju vernost... Šta drugo da kažem, sem da nas Bog čuva - napisala je.

Objava na Davidovom profilu/ Printskrin: Instagram/sandrasuboticss

VIDEO: David prevario Aleksandru, ali ne sa Anom Korać

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JANA

    15. januar 2019 | 15:09

    Kako si pukla 4 meseca,ne ti si takva .Ja sam zvezda,ja sam bitna,kako se zove,kako se zove...Mnogo si se precenila i vidi sta si docekala,ko visoko leti nisko pada...

  • Jana

    15. januar 2019 | 20:55

    Ama zeno davis ga, to ni jedan muskarac ne moze da podnese, nisi njegov tip zene!!!!

  • dragana

    15. januar 2019 | 18:44

    Nije uredu i od zadruge . Pravila su tu da se postuju .Trebala je sat vremena da se toplo obuce nije imala novca sama u noci Ipak ona je majka i rodice jos decice . Ovaj David je pokazao da je nije dostojan . Naravno bio je sveze meso tamo za devojke i svi su zavideli Aleksandri na ljubavi sa njime gledam kako debojke je kopiraj. Kako hocete mozete i da ne objavite ova komentar . Zadruga mora da pusti ucesnika da se adekvatno obuce da ima novac . Znaci neko ko ce je prihvatiti i odvesti na odrediste .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA