≫ 

David nakon burne noći sa Anom Korać jednim potezom svima pokazao da ga više ne zanima veza sa Aleksandrom Subotić! (VIDEO)

Dragojević se nije libio da Koraćevu odmah ujutru zagrli oko struka, a osmeh sa lica nisu skidali

  • 24

Ana Korać i David Dragojević noć su proveli zajedno, u sobi za izolaciju, u istom krevetu, a čim su ustali odmah su se bez blama zagrlili i pokazali da su odlučili da se ne obaziru ni na koga!

Pre svega David, s obzirom na to da je on zvanično verenik Aleksandre Subotić koja je nakon diskvalifikacije otišla u njegovu porodičnu kuću u Novom Sadu, gde je bila i njena ćerka Magdalena.

Međutim, Dragojević se nije libio da Koraćevu odmah ujutru zagrli oko struka, a osmeh nisu skidali sa lica.

Ana Korać i David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Snimak pogledajte na početku našeg teksta.

Podsetimo, Aleksandra je tokom noći, kada se David "uvukao" Ani u krevet, na Instagramu ostavila kratku poruku. O čemu je reč pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka ide drugoj

    16. januar 2019 | 15:28

    "Vernost i istina najsvetlija su savrsenstva i darovi ljudske duse." Definitivno, ovaj covek nema tih darova! Aleksandra, on nije vredan zaliti za njim.

  • Vec vidjeno

    16. januar 2019 | 15:14

    Gledajuci ga sinoc, wow, koje razocarenje! Covek je hiperaktivan, neodlucan, voli alkohol, lazov! To su najgori ljudi pre svega, a nula partneri! Blati verenicu pred novom zenskom! Hahaha, tipican prevarant!Fuj!

  • Budan

    16. januar 2019 | 15:18

    Sad vidim da ga je Ljuba pravilno ocenila! Usao pu rijaliti reko Aleksandre, pa joj onda razvaljivao ogradu da ode! Setite se toga! Evo, vidi se sta je htio! Sraman cin tipicnog prevaranta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA