≫ 

"Baš si nešto što meni treba": David priznao Ani da mu prija, a ono što je rekao o Aleksandri, Subotićevoj se neće svideti! (VIDEO)

- Ja sam ti vratila leptiriće u stomaku - rekla mu je Ana

  • 19

David Dragojević se baš zbližio sa Anom Korać, a njoj je dok su bili u krevetu otvorio dušu. Bivši fudbaler joj je priznao da mu ona prija u svakom pogledu. U svom izlaganju je pomenuo i svoju devojku Aleksandru, a ono što je izgovorio najverovatnije se Subotićevoj neće dopasti.

- Baš si nešto što meni treba. Takva osoba. Sad ne znam koliko će ovo da traje. Meni prijaš, razumeš me. Ne gledam ja tebe kao što te drugi gledaju. Prijaš mi tako nasmejana, što me gledaš i poljubiš i njuškaš. Sa Aleksandrom mi je bila samo rutina, sve može i tako - rekao je David.

- Ja sam ti vratila leptiriće u stomaku. Falilo mi je to nešto, to si ti potpunio. Mada nervira me kada pokušaju da te provociraju jer si sa mnom - rekla mu je Ana.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Ana poljubila Davida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    18. januar 2019 | 21:08

    Javnu prevaru ne odobravam iako ne volim Aleksandru. Sad je njoj kao i Kiji. Zao mi je kad te neko toliko javno ponizi kao Sloba Kiju i David i Aleksandru. Trebali su da zavrse sa njima pa da se upuste u drugu vezu. Zao mi je Magdalene koja ga je zvala tata

  • Budan

    19. januar 2019 | 14:29

    Ovi su ko "damb and damber"! Samo, oni to jako lose igraju! Ko je lud u ovo poverovati?!

  • Anja

    18. januar 2019 | 22:40

    Nije mi se svidlalo Aleksandrino ponasanje ali izgleda da je bila u pravu za Davida da sumlja. On i Ana su pokazali sada javno koliko su dno. Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA